En İyi Kahvaltı Nerede Yapılır?


Kış mevsimlerinin yaklaşması ile birlikte haftasonları eş, dost ve akrabalar ile buluşarak yapılan uzun soluklu kahvaltıların sayısı da artmaya başlıyor. Güneşli günlerin keyfini son kez yaşayabileceğiniz ve kış aylarında da ziyaret edebileceğiniz en iyi mekanları sizler için sıralıyoruz.




Kuleli Yakamoz Restaurant
Helva ve reçel çeşitleri, 11 adet peynir çeşidi, kuru yemişler, mercimek çorbası ve taze mevsim meyveleriyle ünlü olan bu mekanda kişi başı kahvaltı yapmanın ücreti 35 TL.


Kübban Gaziantep Mutfağı
Yöresel açık büfeye sahip olan bu mekan aynı zamanda çocuklarınıza özel oyun salonu ve çocuk eğitmenleri ile hizmet veriyor.


Akdeniz Hatay Sofrası
Pazar günleri özel olarak 152 çeşitten oluşturulan Hatay bölgesine ait yöresel kahvaltı çeşitlerini sunmakta olan mekanda kişi başı ödemeniz gereken ücret 21 TL.


Secret Passion Cafe Restaurant
30’u aşkın yöresel kahvaltı çeşidi ve köy kahvaltısı yapabileceğiniz mekanda çocuklarınız için özel hazırlanmış olan odalar bulunmaktadır. Bu tür odalarda çocuklarınız çizgi film izleyebilir, şişme oyun parkında oyun oynayabilir ve çeşitli aktiviteler gerçekleştirebilirler.


Ovalı Konya Mutfağı
50 çeşit yöresel kahvaltı, sıkma ve yöresel peynir çeşitleriyle ünlü olan Ovalı Konya Mutfağı haftanın her günü kahvaltı edebileceğiniz bir mekan.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi