Oğlak Burcu Sevgilisi Olanların Dikkat Etmesi Gereken 5 Madde


Oğlak burcu bir kişi ile sevgili olmak kullanma klavuzu olmayan oldukça karmaşık bir teknolojik cihazı kullanmak gibidir. Yapacağınız en ufak yanlış bir hamle sizi büyük bir tehlikenin içine atabilir. Ancak sizler için hazırladığımız bu ufak rehber sayesinde oğlak burcunun kalbini nasıl kazanabileceğinizi size anlatacağız.


1. İnat Yapmayın
Oğlak burçlarının sinirli halleri oldukça kötüdür. Kafalarında belirlemiş oldukları bir şeyi yapmak konusunda her zaman ısrar ederler. Oğlaklar ile inatlaşırsanız bu inatlaşma sonsuza dek sürebilir.

2. Sürprizlerden Uzak Durun
Sevgiliye ufak sürprizler yapmak her insanın sevdiği bir durumdur ancak karşınızda oğlak burcu var ise sürpriz yapmadan önce iki kere düşünün. Yaptığınız sürpriz hakkında aklınıza gelmeyecek yorumlar duyabilirsiniz. Sürpriziniz üzerinde mutlaka detaylıca düşünün.

3. Değişmeyin
Oğlak burçları çevrelerini kontrol etmek konusunda büyük bir çaba sarfederler. Kontrolleri dışında gelişen şeylerden fazla hoşlanmazlar. Zamanında oğlak burcuna söylemiş olduğunuz bir cümle var ise artık o sizin çizgileriniz olmak zorundadır. Yapmayacağınızı söylediğiniz bir şeyi birgün yaparsanız oğlak burcunun gözünde artık dengesiz biri olursunuz.

4. Sabırlı Olun
Oğlak burçları duygularını açmak konusunda çok iyi değildirler. Bunun sebebi birisine açılmadan önce tamamen güvenmek istemelerinden kaynaklanmaktadır. Eğer güvenlerini kazanmak için biraz sabırlı olursanız dünyanın en mutlu insanı olmaya başlayabilirsiniz.

5. Sözünüzde Durun
Herhangi bir aktivite için oğlak burcu sevgiliniz ile plan yaptıysanız bu plana sadık kalın. Eğer son anda plan değişikliği yaparsanız bu davranışınız oğlak burcunun içine kapanmasına yol açacaktır.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi