Sevgiliye Yapılabilecek Romantik Jestler

Sevgilinize yapmak istediğiniz romantik jestler arasında bir türlü karar veremiyorsanız, sizler için hazırladığımız sevgiliye yapılabilecek 5 farklı romantik jest sıralamasına göz atabilirsiniz.




1. Albüm Hazırlayın
Artık kasetlerin dinlendiği dönemler geride kalmış olabilir ancak CD’ler hala pek çok kişi tarafından kullanılıyor. Onunla aranızda özel olan şarkılardan oluşan bir liste hazırlayarak bunu albüm haline getirin. Eğer yeteneğiniz var ise güzel bir albüm kapağı çizerek daha da özel bir albüm yapabilirsiniz.

2. Spontane Yemek Planları Yapın
Akşam yemeğinizi nerede yiyeceğinizi düşünüyorken aniden daha önce belirlemiş olduğunuz yemek planını ona açıklayın. Sevdiğiniz lezzetli yemekleri romantik bir ortamda sıradan bir gecede yemeniz aranızdaki ilişkiyi kuvvetlendirecektir.

3. Yemek Yapın
Sevgiliniz için özel yemekler yapın. Ne kadar yetenekli olduğunuz ya da çeşit konusunda ksııtlı olduğunuz burada önemli değildir. Onun için sarf edeceğiniz emek, gözünde değerli olduğunuzu size hissettirecektir.

4. Mektup Yazın
Artık herkes internet üzerinden birbiri ile iletişime geçtiği için mektup yazmak çoğu insanın aklına gelmeyebiliyor. Sevgilinize kendi el yazınız ile nostaljik bir kağıt üzerine yazılmış mektup gönderin. İçeriği ne olursa olsun sizin parmaklarınızın değdiği bu kağıt büyük bir önem kazanacaktır.

5. Sürpriz Ziyaretler
Eğer aranızda mesafeler var ise ona haber vermeden müsait olduğunuz bir gün onun bulunduğu şehire gidin ve karşınıza çıkın. Sizi aniden karşınızda gören sevgiliniz mutluluktan havaya uçacaktır.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi