Elektronik Kitap (e-book)

Evet basliktanda anlasilacagi gibi bugun elektronik kitaplara deginmek istedim. Dun Ingiliz kanallarindan birinde Compact isimli programi izlerken (compact urun inceleme ve karsilastirma programi) electronic reader (elektronik okuyucu) ile ilgili bir karsilastirma izledim ve bu konuya bugun blogda yazayim dedim :)

Ben bu urunu alip gercekten kullanan varmi merak ediyorum dogrusu kitap okumayi seven biri bence bu urunu kesinlikle tercih etmez. Ancak su olabilir ornek olarak akdemik olan biri tum yayinlanmis yazilarini tek bir sey icinde tutar yaninda tasiyabilir tamam ancak artik gunumuzde bunu zaten diz ustu bilgisayarlar fazlasiyla yapiyor :) laptop ornek vermemin sebebi bu urunlerin fiyatlarinin hemen hemen bir laptop ile ayni olmasindan kaynaklaniyor. Sozde bu urunlerden alinca ilgili sitelerden bir kac yuz kitabi bedava indirebiliyormussunuz :)

Eger bu ilginc aletler hakkinda detayli bilgi almak isterseniz ilgili urunlerden bazilarinin sitelerini irex, sony reader, bebook, iliad linklerine tiklayarak ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?