IMDB (The Internet Movie Database) Kapatildi

Evet yanlis okumadiniz basligi IMDB Kapatildi :)

Ne olacak bu internet yasaklarinin sonu sanirim hepimiz merakla bekliyoruz. You Tube kapatildi acildi tekrar kapandi ve hala su an kapali hatta acilsa bile 2. mahkeme emride sirada bekliyor yani umudu You Tube sitesinden kesti Turk internet kullancilari, wordpress, alibaba ve daha bunun gibi bir cok sitede kapatildi kapatilmaya devam ediyor.

Iste bugun bu kapatma kervanina IMDB (The Internet Movie Database) de eklendi dunyanin en buyuk film arsiv sitesi olan IMDB Mahsun Kırmızıgül’ün Beyaz Melek filmini korsan olarak yayinladigi gerekcesiyle kapatildi.

Simdi bu nasil olabilir dunyadaki tum yeni cikacak filmler IMDB'ye girmek izleyiciye onceden ulasmak isterken birnevi film oncesi bedava reklamlarini yaparken IMDB neden boyle bir illegallik secsin anliyamadim belkide bilgiler eksik ya da yanlis, neyse sonuc olarak isin kotu yani bu kapatma ve sansurlere IMDB'nin de eklenmis olmasi. Saniyorum You Tube kadar kapali kalmaz hemen acilir ancak yinede olayin yasanmis olmasi kotu.

Suan IMDB ye erismek istediginizde

İSTANBUL 1.SULH CEZA MAHKEMESI, 04/12/2007 tarih ve 2007/1715 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: İSTANBUL 1.SULH CEZA MAHKEMESI, 04/12/2007 of 2007/1715

bu yazi ile karsilasacaksiniz.

Yazan: WebLokum

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?