Logitech VX Nano Mouse Inceleme

Gecen hafta amazon.co.uk den verdigim mause siparisim bugun elime gecti. Verdigim mouse basliktanda anlasilacagi gibi Logitech'in VX Nano Cordless Laser Mouse modeli. Uzun arastirmalar sonunda bu mouse da karar kildim bunda amazonda gecen hafta olan indiriminde etkisi var tabi :) mouse bana toplam 26 sterline mal oldu normal fiyati 30-32 sterlin arasi degisiyor tabi suan icin boyle yakinda eminim dusecektir.

Logitech VX Nano Kordonsuz Lazer Mouse ile ilgili bilgileri vermeye basliyacak olursam ilk olarak kutudan cikanlarla basliyayim. Kutudan mouse, nano usb, kilif, masa ustu kullanim icin usp okuyucu, kullanim klavuzu ve cd cikiyor.

Mouse ilk ele alinca biraz kucuk gibi geliyor eger elinizde buyukse biraz zorluk yasayabilirsiniz ama boyut olarak ozellikle laptop icin ideal ne cok buyuk ne cok kucuk. Mouse uzerinde sol ve sag fare dugmeleri, asagi yukari saga sola hareket ettirilebilir 4 fonksiyonlu tekerlek, geri - ileri tuslari (sol dugme yaninda) , browserda hizli kaydirma, sunumlarda sunum ozelligini etkinlestirmek icin kullanacagimiz dugme (ortada) ve pil omrunu gosteren isik bulunuyor. Faremizin altini cevirince ise lazer mercegi, kapatma acma dugmesi ve pil koyacagimiz bolme var pil bolmesinde ayrica guzle bir estetik ile yapilmis nano usb mizide koyacagimiz bir alan bulunmakta (nanoyu kaybetmemek icin bayagi etkili olacaktir bu bolum). Farenin kullanimina gelince ilk olarak sunu soylemeliyim eger photo shop, fireworks, free hand vb cizim programlari kullaniyorsaniz bu mouse almamanizi oneririm cunku surekli calismaya gelecek bir mouse degil. Ben yaklasik gunum en az 10 saatini internette geciriyorum isim geregi ancak bu tarz porgramlar kullanmadigim icin benim acimdan sorun yok ben uyarayim istedim. Mouse kullanimi gercekten guzel ozellikle tekerlik bolumu cok hosuma gitti cevrince siz durdurana kadar donuyor :) geri ileri dugmeleride bazen ise yarayacak gibi dugmeler kucukte olsa basmada sorun cikacagini sanmiyorum en azindan ben yasamadim. Bunun disinda tekerlek 4 fonksiyonlu dedim pencereyi saga solada kaydirabiliyorsunuz bu benim icin cok etkili bir ozellik degil ama bazen ise yarayacigini dusunuyorum.

Nano usb ye gelince, alet gercektn ufak :) bu mouse ozellikle tercih etmemdeki sebepte zaten nano usb idi gercekten takinca ve kullanmaya baslayinca dogru karar verdigime emin oldum :)

Kutudan cikan diger aparat ise kilif bence cok guzle dusunulmus bir ayrinti ve gercekten kaliteli farayi cantada tasirken basina bir sey gelmiyeceginide biliyorsunuz kilif sayesinde.

Masa ustu icin cikan aparat ise benim icin gerekli degil ama eger masa ustu bilgisayar kullaniyorsaniz ve usb mi bilgisyarimin arkasina takarim ben diye inat ediyorsaniz bu parca sizin icin :)

Mouse ile gelen cdyi ben hic tanitmadim cunku pilleri takip nano usb yide laptopa takinca otomatik tanidi fareyi bu yuzden bir sorun yok :)

Tekrar yinelemem gerekirse ozellile cizim programi ile ugrasanlar ve oyun oynamayi seven arkadaslar bu mouse size gore degil almadan once mutlaka canli ornegine bakip oyle alin cunku fiyat olarak ta ucuz bir alet degil.

Evet kisaca Logitech VX Nano kordonsuz lazer mouse incelememem bu kadar umarim almayi dusunen arkadaslar icin yardimci olur.

Logitech VX Nano Kordonsuz Lazer Mouse ile ilgili detayli bilgiyi Logitech VX Nano sayfasinda bulabilirsiniz.


Logitech VX Nano Kordonsuz Lazer Mouse Urun Inceleme videosu

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi