Adwords Arayuzu Yenileniyor

Uzun zamandir bir degisiklik olacagini hemen herkes biliyordu ve artik Google Adwords yeni arayuzune hazir.

Google Adwords'un bu yeni arayuzunu beta versiyonu olarak Amerika'da bazi test kullanicilari ile denemeye basladi ve cok yakinda da tamamen hizmete sunacak. Saniyorum yeni Google Adwords arayuzu Turkiye'de hemen kullanilamiyacak, bunun icin biraz beklemek gerekecek tipki diger tum ozellikleri bekledigimiz gibi.

Yeni arayuz ile istatistikler daha iyi yonetilebilecek ve daha hizli olacak diye belirtmis Google calisanlari; umarim bu yeni gorunus ve yeni ozelliklere tik basi kazanc dengelemesi ve sacma sapan cikan reklamlara filtreyi bastan koyma ozelliginide dahil ederler. (Konu ile ilgilisi yok biliyorum ancak Google reklam verenler artik iyice sacmaladilar en son dun R10'da rastladigim su konu beni gulsem mi aglasam mi durumuna getirdi, iste bu yuzden reklamlara filtre olayini daha seffaf uygulamasini bekliyorum Google'dan).

Eger yeni Google Adwords arayuzunu ve ozelliklerini merak ediyorsaniz Google'in New AdWords Interface (Yeni Adwords Arayuzu) sayfasini inceleyebilirsiniz. Sayfada yer alan videolar aklinizdaki tum sorulara yanit olacak.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi