Nil Kiyisinda

Bir onceki yazimda ozurlerimi dilemistim yazilardaki gecikmeler icin :) Blogdan ayri kaldigim icin son zamanlarda en cok keyif aldigim seylerden birisini ancak bugun sizlerle paylasabilecegim.

Nil Karaibrahimgil yine harika bir album olan Nil Kiyisinda ile aramiza dondu iyikide dondu. Ilk albumu Nil Dunyasi albumuyle birlikte hayatima girdi Nil ve belkide benim en severek ve keyif alarak dinledigim sarkilarla beni bulusturdu. Neden bilmiyorum ama Nil dinlerken baska dunyalara gidiyorum bazende iste bu ya bu kiz benim anlatmak istediklerimi soyleyebiliyor diyorum yani hani derler benden bir parca var iste aynen oyle Nil benim parcalarimida sarkilarinda tasiyor.

Nil Kiyisinda albumunde 10 parca var ben on tanesinide severek dibine kadar dinliyorum ve uzun zamanda dinleyecegimden suphem yok tipki ilk albumundeki parcalari hala dinledigim gibi.

Nil Kiyisinda yer alan parcalar.

1. Seviyorum Seviyorum
2. Çok Canım Acıyo
3. Yalnızlardanım
4. Ne Garip Adam
5. İlla
6. Eminim Sevmediğine
7. Duma Duma Dum
8. Kırık
9. Aşkımız Her Zamanki Gibi Tehlikede
10. Yalnız Kalpler De Atarlar

Nil Ibrahimgil'in web sitesi de gercekten guzel hazirlanmis bir site diye dusunuyorum eger henuz tum sarkilarini dinlemediyseniz siteden dinlemeniz mumkun ayrica Nil'den son haberleride sitesinden alabilirsiniz, web sitesine ulasmak icin buradan buyrun...

Bilemiyorum benimle ayni dusuncede olanlariniz varmi ama eger sizinde konu ile ilgili dusunceleriniz varsa yorum gonderden tum dusuncelerinizi paylasabilirsiniz, yorumlar bir tik uzaginizda :)

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi