PageRank Guncellemeleri Basladi

Evet uzun zamandir yazamadim blogda bunun nedeni tabiki islerin yogunlugu :( ama tabi bu bahane olmamali, insan bir hedef belirleyince 30 dakikada olsa ayirip gunluk birseyler yazmali ama bundan sonra daha cok gayret gostermeye calisacagim hergun olmasada surekli guncel tutmaya ozen gosterecegim weblokumu.

Simdi uzun zaman sonraki ilk yazima pr guncellemerinin basladigini belirterek basliyayim. Google bu sefer hic beklemedigim bir anda guncellemere basladi, gerci bunu tahmin etmeliydim son bi haftadir seo calismalari yaparken Google aramalarindaki dalgalanmalar dikkatimi cekiyordu ancak yinede daha guncellemeye var diyerek bu dalgalanmalari hic guncelleme olacagina baglamamistim ama dun gece ilk page rank degisimini gorunce kesin olarak guncellemelerin basladigini anlayip bugunde sizlerle paylasmak istedim.

Suan icin benim baktigim sitelerde page rank degerleri ya sabit kalmis ya da yukselis icerisine girmis hurriyet, milliyet, msn, dmoz pr 8, google.com pr10, google.com.tr pr8, yahoo , you tube pr9 olmus :) tabi bunlar sadece ornek artik yavas yavas guncelleme bitip dalgalanma sona erince gercek sonuclar karsimiza gelecek.

Bu guncellemede dikkatimi ceken cok link cikisi olan ve kopyala yapistir icerige sahip sitelerin bir cogunun cezalandirilmis oldugu. Umarim sizin siteleriniz guncellemeden guzel sonuclar alir ve istediginiz yerlere gelirler.

Bir sonraki yazida gorusmek dilegiyle, iyi calismalar herkese.......

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dockers by Gerli Sandalet Modelleri