Manya Marka En Yeni Alisveris Sitesi

Hergun yeni bir alisveris sitesi bizlere merhaba diyor sanirim. Bu kadar cok site acilinca da insan tabiki dusunuyor acaba hangi site daha kalici olacak, hangisi cabucak elenecek.

Son gunlerde dikkatimi ceken bir site var, bugun sizlerle bu siteyi paylasayim istedim. Sitenin adi Manya Marka. www.manyamarka.com adresinden ulasabileceginiz siteyi bir yere koymak biraz zor. Cunku site hem private shoping formatinda kampanya duzenleyen bir site hemde herkese acik, yani uye olmadan da tum urunleri goruyor hatta uye olmadan istediginiz urunu satin bile alabiliyorsunuz.

Manya Marka'da surekli yeni kampanya urunleri yer aliyor. Fiyatlarini diger sitelerle karsilastirdigimda gercekten farkli ve ucuz olduklarina karar verdim, hatta bir parfum bile siparis ederek aldim. Sorunsuz gonderim ve odeme oldugu icinde sizlerlede bu siteyi paylasmak istedim.

Manya Marka Online Alisveris SitesiManya Marka Online Alisveris Sitesi

Yavas yavas Turkiye'de de yayginlasan online alisveris siteleri arasina katilan bu yeni site sanirim ilerleyen gunlerde herkes tarafindan ziyaret edilen bir site olacak. Suan yeni olmasina ragmen satisini yaptiklari marka ve fiyatlari gorunce boyle dusunmemek elde degil.

Sitenin bir kac artisini siralayacak olursam:

Ilk olarak arkadasini davet eden herkesin 10 TL kazanmasini soyleyebilirim.

Diger bir guzellik ise kapida odeme imkani olmasi ki bu diger private alisveris sitelerinde yok.

Ayrica arkadaslariniza, sevdiklerinize hediye gondermek isterseniz sizin yazmis oldugunuz bir hediye mesajida urun kargosu ile birlikte yollaniyor, Bu da cok guzel bir imkan.

Odeme secenekleri arasinda kapida odeme harici kredi karti, taksit ve havale secenekleride mevcut.

Simdilik benden bu kadar :) eger sizde Manya Marka'ya uye olmak isterseniz Hemen Uye Ol sayfasini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi