Cengiz Ehliz

Bu siralar bir siteyi takip etmeye basladim, Flexkom isimli bu sitede farkli sekillerde para kazandiran e-ticaret sistemi mevcut. Kurucusu Cengiz Ehliz isimli bir kisi. Kendisi ve firma ile ilgili kucuk bir arastirma yaptim ancak cok fazla detay ogrenemesemde Cengiz Ehliz kimdir ve Flexkom ne is yapar bununla ilgili kisa bir bilgi verebilirim :)

Flexkom online alisveris ile normal alisverisi birlestirmeyi hedefleyen bir yapiya sahip sistem. Siz bir urun satisi icin link atiyorsunuz daha sonra distrubitor ve musteri bularak ekleme yapinca arti para kazaniyorsunuz veher eklediginiz kisi icin arti bir gelir elde ediyorsunuz.

Cengiz Ehliz'in sisteminde katilan herkes icin haftada 3 kere kucuk tanitici seminerler duzenlenerek bu isleyisin ne sekilde oldugu ve nasil daha cok kazandirdigi anlatiliyormus.

Bu e-ticaret benzeri yapida en cok kobilere kazandiracagini dile getiren Cengiz Ehliz sisteme dahil olununca toplamda 4 ayagin kazanacagindan bahsetmis. Buradaki kazanacaklar kisiler Tüketici (tasarruf ile), Flexkobi’ler, Tavsiye eden taraf (distribütörler) ve son olarak Flexkom.

Suan belirtirldigine gore bir cok dunyaca unlu marka bunyelerine dahil edilmis ve edilmeye devam ediyormus. Benim kucuk arastirmam sonucu Cengiz Ehliz ve Flexkom hakkinda bu bilgileri edindim.

Sitenin isleyisi ve kazanclari sanirim kullanildikca yakinda anlasilacaktir. Sistemin isleyisine bakilinca guzel karli ve kazancli bir hizmet gibi dursada bekleyerek isleyisin tam olarak nasil oldugunu bekliyorum, Cengiz Ehliz'in basarili bir is yapip yapmadigida yakinda belli olacak sanirim.

==============================

Buraya bir boşluk koymakta fayda var. CNNTürk haberinde çıkan bilgilerden anladığım ve derlediğimi sizlerle paylaşmak istedim. Şu sıralar maalesef ülkemizde kendini yavaş yavaş hissetirmeye başlayan aslında buzun görünmeyen kısmının oldukça fazla olduğu bir kriz geldi ve büyümeye devam ediyor. Kriz demek çoğu kişi için olumsuzluk demek olsada kimileri içinde fırsat zamanıdır.

Almanyada yaşamış Cengiz Ehliz Flexcom ile Türkiye piyasasına girmiş ve adından çokça söz ettirmiş ve sonrasında özellikle popüler isimlerden Tanju Çolak'ın parasını kaptrması ile farklı bir sistem olduğu anlaşılmış bir firma. Aslında çok detaya girmeden kısaca özetlenecek olursa üyelik sistemi ile işleyen, üye getirdikçe para kazandığın eskilerin saadet zinciri sistemine benzer bir sistem diyebiliriz.

Flexcom ve Cengiz Ehliz bu defa Wee Conomy ismi ile Türkiye'de yeni faaliyetlere başladı diye gazetelerde yazmaya başlandı. Savaş Uzun ışminde şirket başındaki yetkili Cengiz Ehliz ile ilişiğimiz yok dese de, araştırmalar İsvice kökenli şirketin Cengiz Bey'e ait olduğu yönünde. Savaş Uzun yada Cengiz Ehliz kimdir Flexcom veya Wee Conomy firmaları ne zaman nerde hangi bütçe ile kurulmuştur çok fazla detaylı sizlere aktaracak bilgim olmasada haberleri gördükten sonra Wee Conomy isimli şirket ve faaliyetlerine dikkat etmek gerektiği konusunda bir kaç cümle yazayım istedim ;)

Yorumlar

  1. kimdir bu cengiz ehliz, merak ettim simdi :)

    YanıtlaSil
  2. evet taner haklisin cengiz ehliz biraz hizli girdi saniyorum Turkiye'ye :)

    YanıtlaSil
  3. cok ilgiç ki ortada ıyı yada kotu somut bır kanıt yok...

    YanıtlaSil
  4. Selam ..Ben distirbitör olarak sisteme girdim..Hatta bu işde gelecek gördüğüm için annemi, kız kardeşimi ve iş ortağımı da bu sisteme soktum..
    Sistem gerçekten çok akıllıca..
    Ve diğer netvör firmalarına göre yüzde yüz Türk..
    Sistem yılbaşına kadar Türkiyede 60 bin distirbitör hedefliyor..
    Şu an 6000 distirbitör var..
    Ben bu sisteme inandım..
    Çünkü herkez kazanıyor..
    Artık gidip yabancı büyük alışveriş merkezlerinden alışveriş yapacağınıza burdan alışveriş yaparsınız..Burda kaybeden büyük marketler olacak..
    Ve insanların çekincelerini gördükçe düşünüyorum da Google, feysi veya başka bir ürün icat edenler karşısında da böyle bir bekleyiş görüldümü merak ediyorum..
    www.flexkom.com/908654 alışveriş sitesi
    www.flexkom.org/908654 distrbitör sitesi..
    Saygılar..

    YanıtlaSil
  5. cengiz ehliz ismini bu siralar cok duyan biri olarak merak icerisinde ararken tesaduf sitenize geldim anladigim kadariyla flexkom adinda bir sistem gelistirerek kobi lere yeni kazanc kapilari aralayan bir sistem dogru mu?

    YanıtlaSil
  6. cengiz ehliz ve flexkom ile ilgili uzun zamandir arastirma yapan biri olarak sistemi dahada merak ettim arastirmaya devam edecegim :)

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. benimde ablam bu işe girdi ama benim midem bulandı kolay kazanılan paraya her zaman çekimser kalıyorum üyeler genelde memnun ama bir yıl içinde düzenin ne olduğunun belli olacağını düşünüyorum bu arada kurucunun hakkında almanyada dolandırıcılıktan dava açılmış ama söylediğine göre beraat etmiş hayırlısı bakalım

    YanıtlaSil
  9. selam arkadaşlar bende bu sistem içerisinde yerimi aldım cünkü ben biliyorumki bu büyümekte olan e ticaret pastasından benımde bır payım olmalı ki bu sistem içerisinde sadece sanal ticaret değil gerçek alışverişide birbirine artılayan bir sistem örnegin flexkobi flexenerji gibi uçak bileti bile alınabiliyor ve siz bundan para kazanıyorsunuz dahice birşey düşünen arkadaşlar alışveriş için www.flexkom.com/515065
    sisteme dahil olmak için www.flexkom.org/515065 adreslerini kulllanabilirsiniz son olarak kimse kimseye yattığın yerden para vaadetmiyor emek verirsşn karşılığını alırsın zaten böyle olması işin içinde bir sıkıntı vardır kafaları bulandırmayalım saygılar.sm direktör ismail kaya crayzbrayn@hotmail.com

    YanıtlaSil
  10. para karşılığı tuttuğu bir kaç kişinin haricinde bu zamana kadar kimse para kazanmamışdır almanya ya gidemez tutuklanacak korkusu ile yaşıyor...

    YanıtlaSil
  11. türkiyedeki tivibu nun dolaylı yoldan istem dışı mucidi... Türkiyede tivibu çıkmadan önce bu projeyi network marketing adı altında başlatıp insanlardan kişi başına 1500 - 2000 euro topladılar. Sonuç itibariyle bu balonda 2 sene sonra patladı ve insanlar kandırıldıklarıyla kaldılar. Daha sonra Türkiyedeki gözü açıklar projeyi sahiplenmişler ... Flexkomm da oldugu gibi tivibo da fiyaskoyla sonuçlandı... Etrafındakı takım hep aynı... hatta eski eşi de hala bu projelerin kıyısından köşesinden katkı sağlıyor. En son Almanyada hakkında dolandırıcılıktan bir çok dava açılınca solugu Türkiyede aldı ...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi