Ikinci El Honda Arabalar

1946 yılında kurulan Honda, şu anda dünya araç pazarlarında yer alan en köklü markalardan biri olarak kabul ediliyor. 1997 yılında Gebze Şekerpınar’da açılan fabrikası sonrası ülkemizde de üretilmeye başlanan Honda, bu sayede ülkemizin en çok satılan otomobil markalarından biri halini aldı. 2007 yılında Honda Gebze Şekerpınar fabrikasında üretilen 8. nesil Civic ve City modelleri buradan tüm dünyaya satılmaya başlandı.


 Bugün ülkemizde ikinci el Honda pazarında birçok modeli bulmak mümkün. Honda markası ikinci elde güven ve yüksek değer anlamına geldiği için birçok araç kullanıcısı tarafından tercih ediliyor. Türkiye ikinci el Honda pazarında bulunabilecek bazı Honda araçlar arasında Honda Jazz, Honda City, Honda Civic, Honda Accord, Honda Legend ve Honda CR-V gösterilebilir.


Honda Japon şu an dünyanın en büyük motor üreticisi konumunda ve bu nedenle Honda araçların motoru dünya pazarındaki en güçlü motorlar olarak biliniyor. İkinci el Honda alırken içinizin en rahat olacağı konu motordur. Ancak kötü kullanım ve bakımların zamanında yapılmaması gibi konular motoru yorabilir bu nedenle ikinci el Honda alırken motora dikkat edilmesi gerekir.


İkinci el Honda pazarı ülkemizde fiyatları en çok oturmuş pazarlardan biridir. Bu nedenle fiyatlar arasında uçurum bulunmaz. Ancak bazı çok iyi kullanılmış yeni İkinci el Honda araçlar için fiyatlar pazarın üstünde olabilir. Pazarlık yaparken aracın motor ve diğer aksamlarının yanında üretim yılını da göz önünde bulundurmak önemlidir.

Ülkemizdeki ikinci el Honda araçların büyük bölümü yine ülkemizdeki fabrikalarda üretildiğinden ve çok satılan araçlar olduklarından uygun fiyatlarla yedek parça tedariki yapmak mümkündür. Ancak ülkemizde pazarı olmayan ve yurtdışından getirilen İkinci el Hondalarda Pazar bulma ve yedek parça tedarik etme konusunda sıkıntılar yaşanabilir.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?