Vine Ozel URL Uzantisi

Son zamanların en popüler sosyal medya alanlarından birisi olan Vine, çekilen videolar ile birçok kişinin de ünlü olmasını sağlamıştır. Özellikle komik videoların yer aldığı bu platform kullanıcıları artık kendilerine ait URL adreslerine sahip olabilecekler. Twitter yapmış olduğu açıklama da Vine kullanıcısı olan kişiler artık kendilerine özel URL alabilecekler. Öncelikli olarak 20 Aralık günü onaylanmış kullanıcı hesapları özel URL adreslerini alabilecekler. Diğer kullanıcılar da 23 Aralık günü URL adreslerine sahip olabilecekler.


Alacağınız URL vine.co/kullanıcıadı şeklinde olacaktır. Özel URL sağlayan birçok serviste böyle kullanmaktadır. Vine’da bu özelliğe sahip olmak için öncelikle giriş yapmalısınız. Sonrasında size gösterilen yönlendirmeleri takip edin ve işleminizi tamamlayın. Twitter üzerindeki URL adresiniz eski halinde kalacaktır. Bu sistemi korumasına rağmen ilk girişiniz de sizden doğrulama isteyebilir.

Vine.co tarafından sunulan bu hizmet ile birlikte kendinize özel profil oluşturabilirsiniz. Bu özelliği sağlayan Twitter, Google+ ve Facebook gibi sosyal medya platformları da aynı imkanı sağlamaktadır. Vine yapmış olduğu bu yenilik ile büyük bir adım atmıştır. Fakat tek yaptığı yenilik bununla sınırlı değildir. Android Gingerbread tarafından da artık Vine kullanabileceksiniz. Resmi siteden yapılan açıklamayla birlikte Gingerbread kullanıcıları video eklemek dışında bütün işlemleri aktif olarak yapabilecekler. Diğer kullanıcıların videolarını izleyebilir, revine edebilir ve videolara yorum yazabilirsiniz.

Sizde internetin eğlenceli yüzü olan vine.co’yu takip ederek günün popüler videolarını izleyebilir ve yeni akımlara katılmak için eğlenceli videolar oluşturabilirsiniz.

kaynak oksijenci

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi