Son Model Dugun Davetiyeleri

Her geçen gün bir yeni model eklenen kataloglarıyla düğün, açılış hatta doğum günlerinde bile kullanan davetiye artık sıradanlıktan çıkarak insanlar için çok özen gösterilen bir obje halini aldı. Bunun içinde değişik ve farklılık peşinde olan müşteriler için gece gündüz emek verip çalışarak bu davetiyeleri tasarlayan tasarımcılar ortaya çıkarak hızla yayılmaya başladı. Matbaaları dolaşarak davetiye seçme devride geride kaldı, günümüzde her şeyi sanal âlemde hallettiğimizden matbaacılar ve davetiye hazırlayan firmalarda kendilerine internetten satış yapma olanağı sunan siteler kurarak satışlarını bu yolla yapmaya başlamışlardır. Bu sadece satış yapan davetiye firmaları için değil müşteriler için de büyük kolaylık sağlıyor. 




AÇILIŞLARA ÖZEL HAZIRLANAN DAVETİYELER

Açılışlar için özel olarak hazırlanan davetiyeler de göze çarpan açılışı yapılan mekânın meşgul olduğu işi belirten çizimler ve resimlerle süslenen özelliklere sahip davetiyelerle eşe dosta açılış için çağrıda bulunmak gibi. Düğün davetiyesi ve diğer davetiyeler de önem verilen nokta dikkat çekecek nitelikte davetiyeler hazırlayarak konukların davet edildikleri törene büyük bir hevesle iştirak etmelerini sağlamak ve bunun yanı sıra davetiyeler vasıtasıyla o muhteşem günü akılda kalıcı ve unutulmaz yapabilmek. Bu yüzden davetiye modelleri onların kapak tasarımları ve içine yazdırılacak sözler için çok vakit harcayarak farklılık yaratmak amacıyla uğraşanların sayısı azımsanamayacak kadar çok ve bu iş için fazlasıyla emek harcanıyor.


EN GÜZEL DAVETİYE ÖRNEKLERİ


Matbaaların hazırladığı kataloglarda istediğiniz ve sıkça tercih edilen en güzel düğün davetiyeleri örnekleri mevcut olduğundan ilk iş katalog inceleyerek düğününüz için bir davetiye belirleyebilirsiniz. Ama sadece davetiye modellerini değil hangi davetiyenin fiyatının ne olduğuna da bakmalısınız. Her örneğin altında bir tanesinin ne kadar ücrete mal olduğu belirtilmiştir ve buradan yola çıkarak kaç davetiye siparişi verecekseniz bunların toplam fiyatı ne olur hesaplayıp ona göre sipariş vermelisiniz. Ödemeler için çeşitli taksitlendirme seçenekleri sunulmaktadır bu sizin tercihinize bağlı isterseniz hiç taksit olayına girmeden nakit ödeme de yapabilirsiniz bunun için her türlü kolaylık sağlanmakta ve siz müşteriler zorda bırakılmamaktadır.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?