Oyunculuk Eğitimi

Oyunculuk konusunda deneyim kazanmak ve bu sektörde çalışmak isteyen kişiler cast ajanslarına kaydolarak ideallerinin peşinden gidiyor. Hedefini yüksek tutanlar ise, kendini geliştirme yolunda çaba sarf etmeye devam ediyor. Gelişmenin en doğru yolu ise elbette ki eğitim. Bu konuda doğal bir yeteneğe sahipseniz, belli bir bilgi birikiminiz ve deneyiminiz varsa, hedefi yüksek tutan bir oyuncu adayı iseniz ajansın, sadece ışık gördüğü adaylara vereceği oyunculuk eğitimi sizin için büyük bir şans olacaktır.
 

Oyunculuk Eğitimi Neler Öğretiyor?


Kamera önü oyunculuk, diksiyon eğitimi, fonetik, artikülasyon, duygu ve vücut dili, doğaçlama, senaryo metni çözüm ve değerlendirme gibi eğitimlerin verileceği program, oyuncu adayları için çok önemli. Bu eğitime katılmak bir ayrıcalık fakat, bu eğitimi almış olmak da profesyonelliğe atılacak ilk adım olacaktır.

Eğitimlerin sonunda gerçekten hangi konularda kabiliyetli olduğunuzu görebilir ve o yönde ilerleyebilirsiniz. Kişi, rolünü iyi oynayabilir fakat her rolü farklı oynamayı öğrenmek eğitim gerektiriyor. Belki de iyi bir seslendirme sanatçısı olabilirsiniz. Oyunculuk eğitimi sırasında yeteneklerinizi keşfetme şansınız var.

Aypi Ajans'ın oyunculuk eğitimleri, Atilla Yiğit tarafından verilecektir. Sinema oyuncusu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı olan Yiğit sayesinde, oyunculuk kariyerinize iyi bir başlangıç yapacaksınız. Usta eğitmen ve oyuncunun oyuncu adaylarına öğretebileceği bilgiler altın kadar değerli. 3 aylık eğitim sonrasında oyuncu adayları, daha fazla iş alabilir ve birçok proje de yer alabilirler.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?