Kahve Falı Şekilleri ve Anlamları

Kahve fincanını okuduktan sonra aslında fal bakmak o kadar da zor bir iş değildir. O nedenle belki de fal bakmanın en önemli noktası bu fincanı okumaktır. Çeşitli şekillerde farklılık gösteren bu sembollerin her biri kendi içinde anlam oluşturur.



Kahve Sembolleri Ne Anlatir?


Genellikle ya şanslı yada şanssız şekilde nitelendirilen bu semboller zaman zaman merak ve geleceği de simgeler. Bu şekillerden fincanın sapı falına bakılan kişinin evinin veya o kişinin çevresinde yer alan diğer kişileri ifade eder. O nedenle sembol sapa ne kadar yakınsa o kişinin beklediği olay daha çabuk gerçekleşeceği anlamına gelir.


Kahve falında önem arz eden bir kavram da zamandır. Zaman konulu bir haber eğer ağız kısmında yer alıyorsa olayın birkaç gün içerisinde gerçekleşeceğini, dip kısmında ise çok yakın bir geleceğin haberini anlatmaya çalışır.

Noktalar yolculuğu, harfler akraba veya arkadaşı ifade eder. Ancak hayvanları görmek ise hayvana göre değişiklik oluşturur. Örneğin: Bir at asaleti belirtirken yunus görmek iyiye yorulabilir. Kuş haberi, balık ise maddi açıdan kısmeti açıklar.

Ne demişler fala inanma, falsızda kalma :)

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi