Piramitler Hakkında İlginç Bilgiler

Piramit denilince ilk akla gelen Mısır piramitleridir. Mısır piramitleri yeryüzündeki en eski anıtlar arasında yer alır. Bu piramitler hakkında birçok tez ve araştırma bulunsa da hiçbir zaman gizemli sırlar kesin olarak açıklanamamıştır.



Bu piramitler aslında sıradan taşmış gibi dursa da her biri 20 ton civarında bir ağırlığa sahiptir. Uzaktan bakıldığında sanki yakındaymış gibi bir görüntüleri olsa da yakınlıkları yüzlerce km uzaklıkta yer alır.

Piramit kimin adına yapıldıysa o piramidin yer aldığı kişinin odasına yılda iki defa güneş girer. Bu günler de doğum günlerinde ve tahta çıkış günlerinde olur.


Piramitlerin içerisinde ultrasound, radar, sonar cihazlar kesinlikle çalışmamakla beraber radyoaktif maddeler içerirler. Yapılan deneylere göre bitkilerin bu piramitler içerisinde daha çok büyüdükleri kanıtlanmıştır. Kişi bedeninde oluşan kesik, yanık ve sıyrık gibi zedelenmeler daha çabuk iyileşme gösterir.

Piramitlerde kullanılan basamak ve taşlar birbirine oranlandığında pi sayısı ortaya çıkar. O nedenle piramitlerin matematik formüllerinde oldukça katkı sağladığını söyleyebiliriz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi