Bahar Yorgunluguna Kapilmamak Icin Oneriler

Soğuk ve uzun süren kış ayları sona erdiği zaman Mart ayının gelmesi ile birlikte bünyenizde büyük bir yorgunluk hissedebilirsiniz. Bahar yorgunluğu olarak adlandırılan bu yorgunluğu nasıl atlatacağınızı sizlerle paylaşıyoruz.




1. Sosyalleşin
Aileniz, arkadaşlarınız ve komşularınız ile her zamankinden daha fazla sohbet edin. Aktivitelerinize mutlaka arkadaşlarınızı da dahil edin ve onların günlerinin nasıl geçtiğini de sorun.

2. Hareketlenin
Hareketli bir yaşam tarzını benimseyebilmek için illa spor salonlarına yazılmanız gerekmiyor. Her zamankinden biraz daha fazla yürüyerek ve merdivenleri asansör kullanmadan çıkarak kendinize büyük bir iyilik yapabilirsiniz. Ofiste masanızda oturuyorsanız bile bacağınızı sallayın ve sık sık mola vererek ufak egzersizler yapın.

3. Yeniliklere Açık Olun
Hayatınızda yeniliklere her zaman açık olun. Bu herhangi yeni bir yemek tarifi de olabilir ya da herhangi yeni edinebileceğiniz bir hobi de olabilir. Kurslara katılın, yabancı dilinizi geliştirin ya da yelken eğitimi alın. Seçim tamamen sizlerin zevkleri ile doğru orantılı olacaktır.

4. Paylaşım
Öğrendiğiniz bilgileri ve edindiğiniz tecrübeleri yakın çevreniz ile paylaşın. Bilgi paylaşımı sayesinde belki de arkadaşlarınızın hayatında sıkıntı yaşadığı basit bir duruma çözüm bulmuş olacaksınız. Gülümseyin ve her anınızı pozitif bir şekilde paylaşın.

5. Anı Yaşayın
Yaşadığınız an için her zaman şükredin. Gözünüzü uzaklara daldırmadan önce önünüzdeki atmanız gereken adımlara bakın ve rahatlayın.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi