Kadınların Erkeklerden Soğuma Nedenleri Neler?

Kadınların genel olarak erkekler tarafından talep görmesi ve seçim yaparken oldukça titiz davranmaları herkesin bildiği gerçekler arasında yer alıyor. Ancak kadınların kabul ettiği kişilerden bir anda soğumaları da mümkün olabiliyor.



1. İlgisizlik
İlişki başlarken ve devam ederken kadınların genel olarak istedikleri şeyler arasında ilk sırada ilgi yer alıyor. Sevgilinize ya da flörtleştiğiniz kadına ilginizi eksik hissettiriyorsanız büyük ihtimal ile sizden soğuyacaktır. Burada ilgiden kasıt sürekli olarak aramak ve canını sıkmak değildir. Samimi bir şekilde ilgilendiğinizi göstermenizdir.

2. Farklı Gözükmeye Çalışmak
Erkekler kadınların gözlerine bazen daha farklı bir şekilde girmek isterler. Kendilerini olduğundan daha farklı tanıtan erkekler ise bir süre sonra gerçek kişiliklerini ortaya çıkartırlar ve kadınlar bu durumdan hiç memun değildirler.

3. Cinselliği Ön Planda Tutmak
Karşınzıdaki kişiyi sadece cinsel açıdan elde etmeye çalışıyor ve bunu belli ediyorsanız kadınlar sizden koşarak uzaklaşacaktır. Bu konuda doğal davranmalı ve sürekli olarak cinsellik içerikli konuşmalar yapmamalısınız.

4. Sorumsuzluk
Hayatında herhangi bir sorumluluk almamış ve almayı düşünmeyen erkekler kadınlara itici gelen erkeklerdir. Eğer herhangi bir iş ile uğraşmıyor ve hobileriniz de yok ise kadınlar sizden korkacaktır. Çünkü bu tür bir erkek ilişkisinde de gerekli olan sorumlulukları almaktan kaçınacaktır.

5. Kaba Olmak
Kadınların ilgisini çekmek istiyorsanız her şeyden önce kibar olmayı öğrenmelisiniz. Kadınlar yanlarında yüksek sesle konuşan maço tavırlı erkeklerin bulunmasından fazla hoşlanmazlar.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi