Kaş’ta Gidilmesi Gereken 5 Mekan

Antalya’nın birbirinden eşsiz güzelliklerine sahip olan tatil beldesi Kaş, sadece Türkiye’de yaşayanlar tarafından bilinen ve sevilen bir yer değil aynı zamanda dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen insanların da hayran kaldığı bir yerdir.



1. Nereid Meyhanesi
Bütün ürünlerini Ayvalık’tan getiren Kaş’ın Cunda mutfağına sahip olan tek meyhanesi Nereid Meyhanesi’ni Kaş’a yaptığınız ziyaret esnasında mutlaka görmelisiniz. Mavi ve beyaz renklerin içerisinde Ege kokuları eşliğinde lezzetli bir yemek ziyafeti çekmek istiyorsanız burası sizin için doğru adres olacaktır.

2. Bi Lokma
Sabahları lezzetli ve besleyici bir kahvaltı, öğlenler nefis bir brunch ve akşamları da muhteşem manzaralı bir yemek yiyeceğiniz restoran arıyorsanız Bi Lokma mekanını ziyaret etmelisiniz. Ev sıcaklığında ve samimiyetinde olan bu mekandaki yemekler en az annelerinizin yaptığı yemekler kadar lezzetlidir.

3. Sarpedon’s Burger
Büyük şehirlerdeki rakiplerini aratmayacak güzellikte bir dekorasyona sahip olan bu hamburgerci Irish Pub havasına sahiptir. Yerli ve yabancı bira çeşitleri, lezzetli hamburger köftesi ve sıcak mekan atmosferi ile bu mekandan ayrılmak istemeyeceksiniz.

4. Hideaway Bar Cafe
Kaş’ın gizli kalan bahçesi olarak adlandırılan bu mekan oldukça kaliteli bir mekandır. Atmosferi, bahçesi ve müzikleri ile keyifli vakitler geçirebileceğiniz bu mekanda arkadaşlarınız ile toplanıp eğlenceli bir dart turnuvası düzenleyebilirsiniz. Gece hayatını sevenlerdenseniz burayı mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi