Burçların Vazgeçemediği Tutkuları

Bir ilişkide (zaman, emek ve enerji dahil) çok şey var ve cinsel uyumluluk kesinlikle büyük bir önem taşıyor. Bir burcun cinsel tutkuları, onunla uyumlu olup olmayacağınıza dair bir fikir verebilir.



Koç

Koçlar, cinsel ifadelerinde samimi ve heveslidir, ancak bazıları aşkta iddialı ve agresiftir, fetih için bağımlıdırlar. Genellikle hızlı olan bu sevenler, anın romantizminden ziyade güçlerini göstermek konusunda acelecidir.

Boğa

Cinsel tercihlerinde şehvetli olan Boğa burçları için kokular, sesler ve dokunuşlar çok önemlidir. Gereksiz enerji harcamaktan nefret ederler, bu nedenle cinsel aktiviteye eklediğiniz herhangi bir eylem tecrübeye katkıda bulunur.

İkizler

Cinsellikleri konusunda rahat olan İkizler, seks konusunda cesur olmayı severler ve erotik konuşmalar hakkında utangaç değildirler. Seksle eğlenmek ve yeni şeyler denemekten hoşlanırlar.

Yengeç

Yengeçler, sezgiseldir ve eşlerinin istediğini kolayca anlayabilirler. Sevecen yaklaşımları yaratıcı ve tutkuludur, ancak seks konusunda aceleci değillerdir, önce güvenmeleri gerekir.

Aslan

Karşı cinsi çekmek için çekiciliğine ve kimyasına güvenen Aslanlar, tutarlı ve güçlü bir seks makinesi gibidir. Bir sevgili olarak, tutkulu ve dikkatlidir, ancak becerileri için sıklıkla onaylanmak isterler.

Başak

Başaklar, cinsellikte dokunmaktan zevk duyarlar; örneğin masaj yapma, heyecanı artırabilir. Çok ateşli değillerdir, ancak tadını çıkarabilecekleri, dikkatli, iyi tasarlanmış ve dürüst bir sevişme deneyimi ararlar.

Terazi

Hassas duyarlılığa sahip bir Terazi için seks, zihinsel uyarılma ve sözlü ön sevişmeyi içerir. İyi bir partner, ona olan tutkusunu flört ederek göstermelidir. Cinsel ortamda romantik ve erotik olmayı severler.

Akrep

Yüksek libido sahibi Akrep burçlarının cinsel yaşamları drama ve heyecan dâhil çok şey gerektirir ve genellikle güç ve kontrol içeren senaryolardan hoşlanırlar.

Yay

Gezgin ve meraklı Yaylar, yatak odasında sevimli, sevecen ve özenlidir. Yeni şeyler denemek için açıktırlar, fakat çabucak sıkılmaya meyillidirler.

Oğlak

Oğlak burçlarının güçlü libidosunu uyandırmak için çok karmaşık bir şey gerekmiyor, ancak kur yapmayı ve baştan çıkarmayı severler. Bir oğlak, cinsel performansı ile sizi şaşırtabilir.

Kova

Genel olarak entelektüel ve idealist olarak kabul edilen Kova, zihinsel düzeyde iletişim kurmalıdır. Tutkulu olarak ortaya çıkmaz, ancak seks söz konusu olduğunda hevesli ve yaratıcıdır.

Balık

Balıklar, cazibe konusunda hiç zorluk çekmez. Cinsel hayatlarında romantik, şehvetli ve eğlencelidir. Hayalleri ateşlendiği sürece, partnerini tutkulu bir serüvene sürükleyebilir.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi