Page Rank Guncellemesi Mart 2009

Evet Google page rank guncellemeleri basladi baslayacak derken artik tam anlamiyla basladi diyebiliriz. Mart ayinin basindan beri git geller cok fazla sekilde hissedildi, cogu sitelerin indexleri silindi, arama kelimelerinde dalgalanmalar cok hissedildi, gerci bu bahsettiklerim hala da devam ediyor.

Simdi geleyim Page Rank guncellemesine. Bir cok arkadasimiz diyecektir sen nereden biliyorsun hergun bu ve buna benzer konular aciliyor iste basladi, page ranklar guncelleniyor vb. konular, vet haklisiniz her zaman bu benzeri dalgalanmalarda ozellikle forumlarda acilan konularin onu, arkasi kesilmez :) ancak ben bunu ilk kendi sitelerimde gordum ve daha sonra bir kac sitede gordum. Isim geregi hergun nette olmam dolayisiyla bu dalgalanmalari en iyi farkedenlerden biriyim.

Artik page rank degerleri eski onemini kaybetsede bence hala bir sitenin degerini belirlemede en buyuk etkenlerden birisi olmasini koruyor.

Benim sitelerimin genelinde bir dusus var ozellikle link cikisi fazla olan sitelerim cakilmis desem dogru olur :) bu guncelleme beni biraz o konuda akillandirdi, umarim sizlerin degerleri istediginiz sekilde olur.

Herkese iyi guncellemeler. Bir sonraki guncelleme haberinde gorusmek uzere.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?