Mahsun Kirmizigul Son Filmi Mucize Film Yorumum

Mahsun Kirmizigul'un son filmi Mucize 1 Ocak 2015 itibariyle gosterime girdi. Mahsun Kirmizigul'un artik yonetmenlik konusundaki basarisini hic tartismayacagim bile gercekten guzel islere imza attigini sanirim herkes kabul edecektir.

Kisa bir giris sonrasi son filmi olan Mucize'ye gelelim hemen. Sanirim bundan sonra yazacaklarima bir cok kisi katilmayacak ama ben yinede kendi dusuncelerimi sizlerle paylasacagim. Mucize filmi bence suan ki abartmalarin yanina bile yaklasmayacak kadar normal bir film.


Filmde en sevdigim 2 seyden ilki cekim kalitesi. Gercekten iyi tekniklerle cekilmis, belli ki iyi butce harcanmis bir film (burada hemen cok fazla karanlik cekim oldugunu belirtemeliyim sanirim.)

Ikincisi ise Deli Aziz'i oynayan oldukca basarili oyuncu Mert Turak. Deli Aziz rolu bence cidden oldukca iyi cikarilmis bir is. Mert Turak rolunu hakkiyla hatta fazlasiyla yerine getirmis.

Evet filmde oynayan her oyuncu icin ayri guzel seyler soylenebilir. Gercekten kaliteli ve iyi oyuncular filmde yer almis, ancak yuksek olasilikla benim beklentilerimi karsilayan bir film olmadi. Bir Beyaz Melek tadi yoktu filmde. dersem sanirim aklimdakini daha net anlatabilirim.

Yazima baslarken soyledigim gibi, bir cogunuz benimle ayni fikirde olmayacaksiniz biliyorum. Misal bu filme annemle gitsem kadincagiz hungur hungur aglayarak cikardi filmden, iste bu yuzden bir cogunuz bana katilmayacak. Ama bence bu film 5 uzerinden 3'luk bir film. Yani avaraj uzerinde ama mukkemel degil.

Tabi benim kadar not vermeyenler de olacaktir, yada yildizli 5 verecekler. Sonucta her filmin tadi herkes icin farkli bunu kabul ederek ben sozlerimi bitireyim :)

Mucize filmini seyretmis yada seyretme plani yapanlar yorum ksimindan kendi dusuncelerini paylasirlarsa guzel olabilir ;)

Mucize Filmi Fragmani





Mucize Filmi Kunyesi


Vizyon Tarihi: 01 Ocak 2015
Yapımı : 2015 - Türkiye
Tür : Dram
Yönetmen : Mahsun Kırmızıgül
Oyuncular : Talat Bulut ,  Mert Turak ,  Mahsun Kırmızıgül ,  Erdem Yener ,  Büşra Pekin
Senaryo : Mahsun Kırmızıgül
Yapımcı : Mahsun Kırmızıgül,  Murat Tokat

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?