Gece Yarısından Sonra Kitap Yorumu

Çevresindeki dostları, akrabaları, eşi, kardeşi, polisler daha birçok onun peşinde o sadece ve sadece gerçeğin… Bir gece yarısı çalan masum telefonun sesi arkasında hiç mi hiç masum bir haberi gizlemez. Olacaklardan habersiz olan bir kadın ve duydukları soğuk ve sinsi sözler adeta yaşamının alt üst eder. Tehlikeli bir macera okurlarıyla buluşmayı bekliyor.


Nefes kesen bir anlatımla yaşanılanlar okurun gözlerini dolduruyor. "Gece Yarısından Sonra" adeta sizi başına kilitleyecek. Elinizden bırakamayacağınız bir eser sizlerle buluşmayı bekliyor… Bu kitabı başucunuzdan ayıramayacaksınız. Tess Gerritsen yine soğuk bir o kadar da akıcı ve nefis bir eseri okurlarına sunuyor. Yazar gizemli ve soğuk bir hikayeyi aşk masalıyla sentezleyerek okurlarına spesifik bir tarzda eser okutuyor. Baştan sona aynı dinamiğiyle ve heyecanıyla devam eden yazar her satırında kendi duygularını da yansıtmadan geçemiyor.

Gerilim Dolu Sayfaları Aralayın " Gece Yarısından Sonra"

Gerilim kadar aynı zamanda eserde macera ve aksiyon da bulabiliyorsunuz. Gece yarısı Sarah Fontaine yaklaşan tehlikenin habercisiymiş gibi çalan telefonun sesiyle uyanır ve o gecenin ıssızlığı ve sessizliği içinde bir insanın alabileceği en kötü haberi alır ve bu olayın etkisini uzun bir süre üzerinden atamaz.

Aldığı haberle tamamen kendini bir boşlukta hisseden kadın kocasının ölüm haberiyle ne yapacağını bilemeden bir kenarda sadece sessizce bekler. Amerika'dan Avrupa'ya kadar uzunca bir yolculuğa kocasının arkasında bıraktığı bazı ipuçları sayesinde gider. Bu macera da kendini karmaşık bir casusluk olayları içinde bulur… Tess Gerritsen'in o mucizevi kaleminden çıkan "Gece Yarısından Sonra" yine mükemmelliğini koruyor.

Yazar: Tess Gerritsen
Kitap: Gece Yarısından Sonra
ISBN: 6353484493
Sayfa Sayısı: 336
Yayın Yılı: 2014

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi