Öğrenci Evi Yerine Aile ile Yaşamak için 4 Sebep

Üniversite öğrenimi görmeye başladıktan sonra bir heves ile ayrı eve çıkmayı düşünüyorsanız tekrar düşünün. Aile yanında yaşamak bazı durumlarda sıkıntı verse bile genelde keyifli ve avantajlı bir durumdur.

Peki öğrenci evi kiralamak yerine aile yaşamak için sebepler nelerdir?


1. Çamaşır Bulaşık Yıkamazsınız
Yediğiniz yemekleri ve çamaşırlarınızı ailenizin yanında yaşarken genelde anneleriniz halleder. Öğrenci evine çıkarsanız her gün bulaşıklar ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.


2. Ütü Yapmak Zorunda Kalmazsınız
Özellikle erkeklerin bu konuda genelde bir sıkıntısı bulunur. Ütü yapmak genelde bayanlar tarafından daha iyi yapıldığı şeklinde yorumlanır. Ancak erkek ya da bayan fark etmeksizin ailenizin yanındayken bu işi yapmak zorunda kalmazsınız.


3. Yemek Sıkıntınız Olmaz
Genelde öğrenci evleri sağlıklı yemekler yerine hazır gıdaların tüketildiği evlerdir. Annenizin lezzetli yemeklerini özlemek zorunda kalabilirsiniz.


4. Ev Temizliği Yapmazsınız
Aile yanında yaşarken evin temizlik konusu genelde aileler arasında eşit şekilde paylaştırılır. Size ait olan odanızı toplamak yeterli olurken, öğrenci evine çıktığınız zaman mutfak temizliğinden tuvalete kadar hepsini yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi