Unutmanın Büyüsü

Aslında nerde bir çılgın ve şaşalı mucizeler var o aklın verdiği bir fikir değil kalbin derinliklerinden bir su misali akan atıştır. Her ne kadar mantıklı ve aklı tercih edenler buna karşı çıksa da doğada bir de kalp gerçeği bulunmaktadır. Bu her ne kadar bazılarının hoşuna gitse de bazıları bu durumun gerçekleri ile yüzleşmekten hep kaçarlar fakat bu kaçış hiçbir zaman sonsuza kadar devam etmez elbet bir gün onlarda bu zorlu kaçışın sonunda yorulup bir balık misali oltanın ucunda son kıvranışları sonunda teslim olacaklardır.

"Unutmanın Büyüsü" isimli bu kitap her duyguyu az çok kalbinde barındırıyor fakat bazı duygular tabi ki daha ağır basıyor. Kitapta hayatın içinden çıkan bir macera ve olay anlatılıyor. Sürprizlerle dolu, eğlenceli, sıra dışı bir kitap okurlarıyla buluşmayı bekliyor. Güçlü karakterlerle kitap daha cazip ve daha çekici bir hale geliyor. Her sayfasında daha doğrusu her satırında duyguların tazeliğini hissedebiliyorsunuz. Aşkın her demini bu eserde tadabiliyorsunuz. Lesley Kagen isimli yazarın kaleminden çıkan "Unutmanın Büyüsü" yaşanmış veya yaşanılabilecek bir olaya işaret ediyor.

Yaratıcı Hayal Gücünün Buluşması…


Lesley Kagen'in bu eserinde, ailesi ile beraber geçirmiş oldukları trafik kazası sonrası başına aldığı darbe sonucu hafızasını kaybeden Gibby'nin hayat hikayesini konu alıyor. Kitabın başrollerini oynayan Gibby eserde hafıza kaybı sonucu bir hatırlayıp bir unuttuğu geçmişiyle yüzleşme ve olanları çözme girişiminde bulunuyor.

Her ne kadar aklı karışmış, kelimeleri ve olayları unutmuş olsa da olanları bir nebze de olsa çözmeye kararlıdır. Gibby'nin masum başlayan bu macerası bir ceset bulmasıyla yolundan çıkar daha başka bir hale bürünür…

Yazar: Lesley Kagen
Kitap: Unutmanın Büyüsü
ISBN: 6053485308
Sayfa Sayısı: 400
Yayın Yılı: 2014

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?