Çocukluğa Geri Dönmek İstemek

Yılların hızlı hızlı geçmesi ile birlikte daha dün gibi hatırlanan çocukluk yıllarına da büyük bir özlem duyuluyor. İşte sizler için hazırladığımız ve sizleri çocukluğunuza geri götürecek 5 ufak ayrıntı.


1. Artan Sorumluluklar
Yaş ilerledikçe sorumluluklar da giderek artmaya başlıyor. Çocukken sadece eğlenmek ve günü keyifli şekilde geçirmek gibi bir durum söz konusuyken, büyüdüğünüz zaman ödemeniz gereken faturalar, ikili ilişkiler ve iş hayatı gibi sorumluluklar ortaya çıkmaya başlıyor.

2. Sıcak Dostluklar
Çocukken mahallede birlikte oyunlar oynadığınız arkadaşlarınız gibisini bir daha bulamamaktan şikayetçi olabilirsiniz. En samimi ve dürüst arkadaşlıkların temellerinin atıldığı bu dönemler de maalesef artık geride kaldı.

3. Özgürlük
Özgür olabilmek çocukken sadece anne ve babadan izin alarak sokakta oynamak kadar kolay bir kavramdı. Şimdi ise değişen yaşam şartları yüzünden özgür olabilmek için pek çok farklı detay ile uğraşmak durumunda kalabiliyorsunuz.

4. Sokaklar
İnternetin henüz olmadığı yıllardı ama sokaklar ve parklar tamamen bizimdi. Saatler boyunca sokaklarda arkadaşlarımız ile sıkılmadan vakit geçirir ve bilgisayar oyunları dışında oyunlar oynardık. Büyüdükten sonra yalnızca aynı ekrana saatlerce bakarak oyunlar oynar hale geldik.

5. Eğlence Anlayışı
Çocukken eğlenebilmek basit bir saklambaç oyunu oynamak ya da misket oynamak kadar kolaydı. Büyüdükten sonra ise eğlenebilmek için pek çok farklı yöntemi denemek gerekebiliyor.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi