Uzun Mesafe İlişkinin Yürüyebilmesi için 5 Tavsiye

Günümüz şartlarında sağlıklı bir şekilde bir ilişkiyi yürütebilmek oldukça zor olduğu için mevzu bahis uzun mesafeli ilişkiler olduğu zaman bu durum daha da zor olabiliyor. Ancak dikkat edeceğiniz birtakım noktalar sayesinde uzun mesafeli ilişkinizi uzun süre boyunca sağlıklı bir şekilde sürdürebilirsiniz.


 1. Güven
Her ilişkide olduğu gibi uzun mesafeli ilişkilerde de karşılıklı güvenin sağlanması ilk şarttır. Aranızda mesafeler olduğu için ve sürekli görüşemeyeceğiniz için birbirinize güveniyor olmanız oldukça önemlidir.

2. Sürprizler
Aranızda uzun mesafeler olması ona ufak sürprizler yapamayacağınız anlamına gelmiyor. Ara sıra ona özel bir sürpriz hazırlayarak kargo ile adresine gönderebilirsiniz. Hiç beklemediği bir anda kapısına gelen kutunun içinden sevdiği eşyalar ve yiyecekler çıkan bir sevgiliniz emin olun fazlasıyla mutlu olacaktır.

3. İletişimi Koparmayın
Teknolojinin bu kadar geliştiği bir dönemde iletişim kanallarınızı her zaman açık tutun. Gün içerisinde mutlaka birbiriniz ile iletişim halinde olun. Gerektiği zaman görüntülü iletişim programlarını kullanarak birbiriniz ile iletişime geçin.

4. Dürüst Olun
Uzun mesafeli ilişkiler için şeffaflık normal ilişkilere göre daha önemlidir. Attığınız her adım hakkında karşınızdaki kişiye dürüst bir şekilde cevap verin. Kaçamak ve şüphe uyandıracak davranışlardan uzak durun.

5. Tartışmalara Dikkat Edin
Tartışmalarınızı telefon ve internet üzerinden yapacağınız için bu tür yöntemler ile sağlıklı iletişim kurulamayacağını unutmayın. Eğer büyük tartışmalar yaşıyorsanız konuşmayı sonlandırın ve en kısa sürede yanına giderek sorunlarınızı yüz yüze çözmeye gayret gösterin.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?