Uzun Bir İlişki Yaşayabilmek için 5 Altın Kural

Her ilişki sonsuza dek sürmesi hayal edilerek başlansa bile zaman içerisinde bazı dikkatsizlikler ve davranışlar sonucunda ayrılık kaçınılmaz olabiliyor. Uzun soluklu bir ilişki yaşayabilmek için dikkat edilmesi gerekenleri sizlerle paylaşıyoruz.



1. Saygı
Karşınızdaki kişinin düşüncelerine ve hayat tarzına saygı duymanız uzun süreli bir ilişki yaşayabilmeniz için gerekli olan ilk kuraldır. Partneriniz ile fikir ayrılıkları yaşadığınız anlarda ona saygı duymanız sağlıklı bir ilişki yaşayabilmeniz için önemlidir.

2. Keyifli Vakit Geçirmek
Partneriniz ile yaptığınız en sıradan ve basit aktiviteden bile keyif alıyorsanız bu ilişki uzun süre boyunca sürecek demektir. Hayatın sunduğu güzellikleri doya doya paylaşmak ve bunları keyif alarak yapmak ilişkiler açısından önemlidir.

3. Ortak Hobiler
Kendinize partneriniz ile birlikte yapabileceğiniz ortak hobi alanları bulun. Eğer mevcut olarak sahip olduğunuz ortak hobileriniz var ise bunların üzerine yenilerini ekleyebilmek için uğraşın ve birlikte vakit geçirmenin tadını çıkartın.

4. Şeffaf Olun
Karşınızdaki kişiye tüm düşünceleriniz hakkında şeffaf bir tavır sergileyin. Attığınız adımların arkasında şüphe uyandırabilecek birtakım durumlar olmadığından emin olun. İsteklerinizi ve beklentilerinizi doğrudan düz bir şekilde karşınızdaki kişiye aktarın.

5. Tartışmalara Dikkat Edin
Ufak tartışmaların aranızdaki büyük sevgiyi bitirmesine izin vermeyin. Eğer hararetli bir şekilde tartışıyor ve hiçbir şekilde birbirinizi dinlemiyorsanız mutlaka bir süre ortamı terk edin ve tartışmayı sonlandırın. Sakinleştiğiniz zaman sorunlara daha uzlaşmacı ve olgun bir tavır ile yaklaşın.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi