Artik Gazete Okumuyorum

Simdi basligi okuyunca bir anlam verememis olmaniz normal bu yuzden size uzunca bir aciklama yapacagim bu basligin nasil olustuguna dair. Yazi sonuna gelince acaba ben mi paronaya yapiyorum yoksa cogu kisi benim ile ayni mi dusunuyor anlamak icin lutfen sizler de yorum kismina birseyler karalayin, olumlu/olumsuz hic sorun degil onemli olan sizin fikirleriniz.

Isim internet uzerine oldugu icin gunumun buyuk bir bolumu pc basinda internet karsisinda geciyor, bundan dolayi biraz olsun islerden uzaklasmak ya da Turkiye'de Dunya'da neler oluyor ogrenmek icin online gazete okuyor(d)um. Ama artik son zamanlarda iyice kabak tadi veren haberlerden, yorumlardan o kadar biktim ki gazete okumaktan vaz gectim ama Turkce gazete okumaktan vazgectim :) eger ingilizceniz varsa ben buldugum siteyi sizlerlede hemen paylasayim bbc.co.uk

Evet maalesef ilk eksik haberlerin surekli guncellenememisi, yani soyle diyebilirim sabah okumak icin girdiginiz online gazeteye aksam yine girince sadece bir kac baslik disinda hic bir degisiklik olmadigini goreceksiniz.

Diger eksik magazin ve 3. sayfa haberleri ile bizim beynimizi artik iflas asamasina getirmis olmalari. Yani gercekten biktim bu haberlerden Hemen ilk ornegi vereyim; Munevver cinayeti cikti girmedigi yer kalmadi aylardir, tamam cok kotu bir olum allah kimseye gostermesin geride kalanlarin basi sagolsun ancak yani benim ulkemde baska hic onemli olay yok mu? Munevver gibi olen kimse yok mu? Bu sorular uzar gider nasil olsa benim gibi dusunen herkes bu sorulari uzatmayi bilecektir. En yakin zamanda sehit verdik yine ama hic biri Munevver gibi yada bilmem kimin plajda orasini burasini acmasi gibi dikkat cekmedi.

Ucuncu olay tum haber kaynaklarinda ayni haberin yer almasi herkesin calistigi ajanslar ayni olunca durumdan baska birsey beklemek tabiki sacmalik olur ama anlamadigim bu gazetelerin hic mi kendi muhabirleri yok? Kose yazarindan baska kimse olmaz mi bir gazetede?

Yani kisaca ozetleyince bunlar cikti. Aslinda bu konuda o kadar doluyum ki ama cok birsey demenin de pek bir fayda getirecegini dusunmuyorum. Ne demisler alan razi satan razi sana ne oluyor, cok dogru. Iste bende bunu dusunerek kendi protestomu kendim yapiyorum. Guzel ulkemde Polat Alemdar diye un salan Necati Sasmaz bile online gazete acip kose yazari olduysa baska ne denebilir ki. (Unutmadan sakin yanlis anlamayin iyi bir Kurtlar Vadisi dizisi izleyicisiyimdir :) ama herkes kendi isini yapsin diye de savunuyorum.)

Iste bu kadar benim yazacaklarim bilmem bana katilirmisiniz yoksa ya hadi sen git kafana gore takil, iki gez gel acilirsin mi dersiniz :) Ama eger bu konuda bir yorumunuz varsa paylasirsaniz sevinirim.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?