Imageshack Sitesinden Resim Yukleme

Tinypic sitesine resim nasil yuklenir yazimizdan sonra en cok kullanilan resim upload sitesi olan imageshack sitesinden resim nasil yuklenir bu yazimizda bunu sizlerle paylasacagim. Asagida imageshack sitesinden nasil resim yuklememiz gerektigini aciklamali resimler ile birlikte bulabilirsiniz...

Ilk olarak http://imageshack.us/ adresine giriyoruz. Daha sonra acilan sayfada Browse butonuna basarak hangi dosyayi yuklemek istiyorsak onu secip open butonuna basiyoruz. Burada seceneklerden images/videos secili olur dilerseniz baska bir siteden resim yuklemek istiyorsaniz url secenegini isaretliyebilirsiniz, ardindan hangi resimi yuklemek istiyorsaniz o resimin internet sitesinde ki adresini yazarak yuklemeyi baslatabilirsiniz.

Dosyamizi sectikten sonra yukarida yeralan resmimiz gibi dosya adimiz ve boyutu ekranda gorunecek. Bu islem ardindan Upload options/Resizing kismina tiklayalim.

Gordugunuz gibi resim boyutlarimizi secmemiz icin bir drop down menu acildi. Buradan do not resize kismi secili kalirsa resmimiz orjinal boyutu ile yuklenir. Dilerseniz siz diger seceneklerden hangi boyut da resiminizi gormek istiyorsaniz o secenegi secebilirsiniz. Bu secimimizide yaptiktan sonra UPLOAD NOW butonumuza basarak bekliyelim.

Resim yukleme islemimiz bitti. Hangi sekilde istiyorsak o linki kullanabiliriz artik. Direct link secenegi tercih edilen secenektir.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?