Evde Para Kazanmak

Gectigimiz gun oksijenci'de yayinladigimiz bir yaziyi burada da paylasayim istedim. Evde hic birsey yapmadan oturmak yerine biraz kendi isinizle mesgul olarak biraz para yapmak hic fena olmazdi sanirim?

Evinizde sermayesiz hızlı para kazanmanın 4 yolu..

Yeni yıl, yeni umutlar. Bu yıl Milli Piyango ikramiyesi size çıkmadıysa umutlarınız, daha doğrusu büyük umutlarınız bir süre için ertelenmiş olabilir. Fakat hayat devam ediyor. Standartlarımızı arttırmak adına çalışmaya mesleklerimizi icra etmeye devam etmeliyiz. Bu yazı tam olarak sizi ilgilendiriyor. Hızlı bir şekilde sermayesiz para kazanma yolları arıyorsanız önerilerimize kulak verin.


1- Özel ders verebilirsiniz

Mutlaka uzman olduğunuz bir dal vardır.(Matematik, Edebiyat, müzik, bilgisayar, vb.)

İnternete ve yakın çevrenize haber salarak işe başlayabilirsiniz. Güçlü iletişim yeteneğiniz var ise, birazda şansınız yaver giderse günde otalama 100 TL kazanabilirsiniz. Türkiye standartlarına göre muazzam bir kazanç elde etmiş olursunuz.

2- İnternetten satış yapın

Bildiğiniz gibi e-ticaret sektörü son 5 yılda hayal bile edilemeyecek bir yükselişe geçti. Yüksek sermayeli büyük işletmelerin yanında, tekil satıcıları da bünyesinde bulunduran sektör büyümeye devam ediyor. Bir toptancıyla anlaşıp al-sat yaparak veya kendi tasarladığınız ürünleri satarak iyi kazanç elde edebilirsiniz. Tutarlı gidişatınız size zaman içinde büyük bir şirket olma hakkı tanıyacaktır.

3- Grafik tasarım yapabilirsiniz

Bilgisayar beceriniz varsa kısa zamanda grafik programlarını (Photoshop, Illustrator, indesign, vs.) öğrenebilirsiniz. Banner, broşür derken kısa zamanda kurumsal kimlik, dergi, kitap yapmaya başlayarak çok iyi kazançlar elde edebilirsiniz.

4- Pasta, kurabiye yapın

Hiç vakit kaybetmeden internetten kek, pasta, kurabiye tarifleri araştırın. Yeni, sıra dışı tarifler her zaman ilgi çeker. Dünya mutfaklarını deneyin. Kısa zamanda ustalaşacağınızdan emin olabilirsiniz.

Yaptığınız pasta, kurabiyeleri dostlarınıza tattırın. Çevrenizdeki toplantı, davet, düğün,nişan törenlerinde masaları donatan siz olun.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dockers by Gerli Sandalet Modelleri