SEO Ajansi Nasil Neye Gore Secilir?


Herhangi bir SEO ajansı, büyük arama motorlarında ilk sayfa sıralamalarını size kazanacaklarını söyleyebilir. Sirketinizin bir çok sayfa diziliminde hakim olmasına yardımcı olmak için tescilli teknoloji, endüstri deneyimi ve çalışkan kelime uzmanlarıyla çalışır. Tam da şu anda, potansiyel müşterileriniz hem sizin hem de rakiplerinizin sunduğu hizmetler veya ürünler için online arama yapıyor. Yüzlerce ilgili anahtar kelimenin ilk sayfasında değilseniz bu rekabeti kaybedersiniz. Rakiplerinizin ne yaptığını görmek için ücretsiz bir rekabet analizi edinmek ve bize onları yenmeniz için bir yol haritası kurmamıza izin vermek için bugün dogru bir SEO ajansi bularak iletisime gecmenizi tavsiye ederim.

Simdi buraya kadar hersey guzel ve kisa aciklama ile neler yapilacagini bir paragrafta anlattigim, peki ya dogru SEO ajansini nasil bulacagiz?

Simdi oncelikle Google aramalarindaki reklamlara yada site iclerinde gordunuz reklamlara inanarak-guvenerek-aldarnarak bir is yapmamanizi ozellikle tavsiye ederim.


Diger bir secenek incelemeye basladiginiz SEO ajansi web sitesinde yer alan buyuk referanslarin yani sira kucuk referanslarinda ki basarinin nasil oldugunu mutlaka sorgulayin. Cunku buyuk firmalar zaten belli bir marka otoritesinde oldugu icin cok fazla SEO calismasina ihtiyac duymaz sadece dogru kurgu ve planlamayla marka bilinirliginin uzerine biraz daha koymak ister, ama kucuk firmalar direk SEO hizmeti almak ve marka bilinirligi yapmak ister. Bu sebeple kucuk markalarin uygulanan SEO basarisi size yol gosterir.

Piyasada dolasan SEO yu biz ogrettik, buyrun kitabimizi okuyun, bu iste biz en iyiyiz vb gereksiz laf kalabaligi yapan kisilerden ve firmalardan uzak durmanizda diger tavsiyem :)

Yani isi ozetleyecek olursak oncelikli olarak bir SEO hizmetine ihtiyaciniz var mi yok mu bunun kararini verin, sonrasinda piyasada ihtiyaciniz olan hizmeti karsilayabilecek ajanslari gerek internet gerekse cevrenizde bu hizmeti alan arkadaslariniz var ise onlarla konusarak en az 5 firma belirleyin. Sonrasinda bu 5 firma ile mutlaka telefonda konusarak nasil calistiklarini, hangi kelimelerde ne gibi basarilar sagladiklarini mutlaka ornekleriyle isteyin,

SEO danismanlik hizmeti icinde backlink, raporlama gibi hizmetleirn dahil olup olmadigini mutlaka ama mutlaka sorun.

Bu konuda bir magduriyet yasamamaniz icin iyi bir arastirma sizin icin oldukca onemli. Yine konu ile ilgili olarak birsey merak ederseniz yorum kismindan bilgi-soru ve dusuncelerinizi paylasabilirsiniz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?