IVOOME

2 gun once gece islerimi bitirmis internette geziniyordum, bu esnada msn adresimde acikti ve bir arkadasimin iletisi dikkatimi cekti. http://www.ivoome.com/ yaziyordu iletisinde, normalde yeni web sitelerini kesfi severim bu yuzden de hemen daldim bu yeni sitenin icine :)

Ilk izlenim fena degil ama gelistirilmesi gerekli diye dusunuyorum. Kisaca bu ivoome olayi nedir hemen sizlere anlatayim:

Ivoome bir sohbet sitesi, ama sohbet denilince oyle bildigimiz sohbet, chat sitelerinden degil. Bu sitede ne kullanici adina (nick) ne de bir giris sifresine ihtiyaciniz var direk girip sohbetinizi yapiyorsunuz. Siteye girdikten sonra konus dugmesine basinca site size otomatik olarak sistemde bulunan baska bir online kisiyi pasliyor ve konusma basliyor, sadece SEN ve O seklinde oluyor. Baska hic bir seye gerek yok IVOOME sitesinde :)

Ben girdim cok fazla umudum olmadan ama sanirim sansliyim bayagi iyi sohbeti olan bir bayan arkadasla konusmaya basladik bayagida uzun konustuk. Hayattan, derslerden, iliskilerden, hayallerden aklimiza gelen herseyi konustuk :) bir de sitede su dikkatimi cekti herkes cok relaks sanirim bunun sebebi hic bir sey istenmemesi girip konus diyorsun ve direk konusmaya basliyorsun karsindakinin kim oldugunu bilmeden :) bu da konusana daha bir guven veriyor diye dusundum.

Her ne kadar sohbet-chat sitelerine antipatim olsada ivoome biraz frkli konseptinden dolayi hosuma gitti arada isten bunalinca yada konusma ihtiyaci hissedince ben kullanmaya devam edecegim, eger karsinizdaki kiside sohbet sever cikarsa sohbetin tadina doyum olmuyor.

Simdi nedir bu diye merak edenler icin iste bu bahsi gecen siteye buradan ulasabilirsiniz. Bakalim sizlerde begenecekmisiniz?

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi