Guncelleme Sonrasi Durum Ne?

Google son guncellemesinin basladigini 30 Ekim Guncelleme Basladi bu yazimda bildirmistim. Aradan gecen 15 gun sonrasinda neler oldu bugunde bunlari sizlerle paylasmak istedim.

Gecen 15 gun sonunda gezdigim hemen hemen tum sitelerde PR degerlerinin dustugunu ya da ayni kaldigini gordum.

Ara ara guncellenen sitelerin artik indexlenmedigini fark ettim (bunun sebebini bende anlamadim).

Gereksiz arama sonuclarinin hala devam ettigini gormeye devam ediyorum.

Ozgun yazi ve kopya icerik gerceginin hala cok onemli olmadiginin iyice farkina vardim.

Son olarak eski kayitli domainlerin ne kadar rakiplerinden bir adim geride icerige sahip olurlarsa olsunlar hep bir adim onde olduklarina kesin karar verdim.

Bu son guncellemeden beklentim coktu. Herkesin dilinden dusmeyen meshur yeni algoritmanin yavas yavas hayata gececegini ve dalgalanmanin duracagini dusundum ama guncelleme sonrasi gorduklerime gore bu meshur arkadas hala gelmedi :)

Google sandbox icin gelistirdigi yeni caffein aramasini tamamlamis artik sayfaya girince buradaki uyariyla karsilasiyoruz. Kisaca Yardimlariniz icin tesekkurler beta asamasini bitirdik yakinda gorusuruz diyor bu uyari :) Bakalim artik umutlarim bu yeniliklerde.... Umarim artik bu arama sacmaligi biter bizde her gun gergin bekleyisten kurtulmus oluruz. Bir arama kelimesi gun icerisinde defalarca degisirmi :) evet degisir, aylardir durum bu, gugle amca ne yapiyor anlamis degilim ama pes etmedim mutlaka bu isi cozecem...



Sizde konu hakkinda fikirlerinizi paylasmak isterseniz yorum gondermeniz yeterli....

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi