Asus Padfone

Aslinda yaziya baslamadan basligin bir cok seyi anlattigini dusunuyorum. Asus bu aralar koptu gidiyor tutana askolsun :)

Belkide bir cogumuzun hayal ettigi 3′u bir arada tadinda yepyeni urunu ile karsimiza cikan Asus bayagi bir is yapacak gibi. Dusunsenize elinizde akilli telefonunuz ve bir anda pade takarak tum bilgileri aninda pad’de goruyor, dilerseniz klavye ile de netbook oluyor. Yok artik dediginizi duyar gibiyim. Demek ki hala Asus Padfone‘dan habersizsiniz. Bu 3′lu kombineye sahip urunun en buyuk ozelligi hem telefon, hem pad, hem de netbook olusu.



Bense yazimda sizlere bu cihazin teknik ozelliklerinden cokca bahsetmeyecegim, zaten bahetmeye kalksam bu yazi bitmez. En iyisi merak ettiginiz tum detaylari Asus’un PadFone sayfasinda incelemeniz.

Asagida sizinle paylasacagim videoda zaten bu cihazin neler yaptigini kendi gozlerinizle de goreceksiniz. Inanip inanmamak tamamen size kalmis :)

Ben en cok; hani su padle oynarken kalem gibi gorunen sirin seyin bir anda telefona cevap verme sahnesi var ya? Hah iste ona hasta oldum :) bu minik guzel icatin adi Padfone Stylus Headphone




Asus PadFone 1 ve Asus PadFone 2 olarak piyasa surulmus olan bu guzel cihazlar Ingiltere’de £ 450 ile £ 700 arasinda bulunabiliyor. Fiyatlar neden farkli derseniz hafiza ve ozelliklere gore degisiklik normal.



Asus PadFone 2′de ki gelismeleri dikkate alacak olursak ve ozellikle dizayn olarak bakarsak daha cezbedici gibi sanki :) eger dilerseniz bu cihazin detaylariniza Asus’un PadFone 2 sayfasindan inceleyebilirsiniz.

Asus PadFone Urun Tanitim Videosu

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?