Biraz Daha Fazla Yerdeyim

Beni takip eden var mi, yazdiklarimi okumaktan hoslanan var mi bilemiyorum. Ama bir suredir (bu sure ciddi uzun bir sure) ara verdigim Weblogumda artik daha aktif olmaya karar verdim. Sadece bura disinda aslinda iki farkli blogda daha yaziyorum.

Bunlardan ilki Oksijenci, bir digeri ise Hayat Masalı. Her ikiside guncel kisisel bloglar birinde daha cok hayata dair tespitler paylasilirken bir digerinde daha cok dusunceler yer aliyor. Eger internette biraz faydali birseyler okuyayim cop sitelerden sikildim diyorsaniz belki bir goz gezdirirsiniz?

Ilerleyen zamanlarda tekrar gorusmek uzere, gununuz guzel olsun. Yaziya son noktayi ise bir kahve molasi ile iyi gidecek bir sarki ile noktalayayim.

Iyeoka Simply Falling



Iyeoka Kimdir?

Tam adi Iyeoka Ivie Okoawo olan sarkici Massachusetts, Boston Amerika dogumlu. Unlu yapimcilardan biri olan Neyzen'in kesiflerinden biri. Kimine gore ses tonunda bir Amy havasi var (bana kalirsa Amy farkli bir kizdi) yinede sesin renk tonu oldukca begenilen siyahi sarkici ciktigi gunden beri yukselise devam ediyor. Sarkici ile ilgili daha detayli bilgi isterseniz buyrun resmi web sitesi

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?