Cızgara Et & Mangal Macunköy | Ankara'da Nerede Ne Yenir?

Istanbul Yolu'nda Erciyes Is Merkezi'nin hemen girisinde bulunan Cızgara bir suredir gecerken dikkatimi cekiyordu. Tesaduf gectigimiz gun arkadaslar bir seyler yemek icin orayi onerince haydi bir gidelim bakalim demis oldum :)

Cızgara Et & Mangal Macunköy

Daha onceki Et Park yazimda da belirttigim gibi kilo etciler Ankara'da o kadar cogaldi ki bu yuzden et lezzet kalitesinin dustugunu dusunuyorum (bu heryerde yedigim icin degil genel bir dusunce) Tabi kafadaki sorular bu yonde olunce Cizgara'yada bir on yargi ile yaklastim.






Cizgara'da ikram olarak haydari (tam haydari degildir ama bana en yakin haydari demek geldi) ezme (buda biber salcali bir kirmizilik) bulgur pilavi, jalepon biber geliyor.


Salat icin ayri ucret odemeniz gerekli. Amasra, mevsim ve coban salata secenekler arasinda.

Yemek konusunda biz Cizgara spesiyal ile ciger denedik.

Cizgara spesiyal geldiginde etin kaliteli oldugu gorunusten belliydi :) tad konusunda averajin ustunde. Ama bir denkleme icin su ornegi verebilirim Elmadag Yolunda bulunan Mutlu Kebabin eti daha ust sirada. Ama kotu dersem sizi yanlis bilgilendirmis olurum. Gayet basariliydi.



Ciger konusunda cok damagima hitap eden bir tad degil. Edirne tava cigeri, arnavut cigeri yada bazen ciger sis denediklerim ama normal cigeri bir sevemedim :) bu yuzden sadece taddim ve normal di. Sadce dikkatimi ceken Cizgara ozel et kilosu 60 TL iken cigerinde kilosunun 60 TL olusuydu. Benim bildigim ciger her zaman etten ucuz olur ama buradaki dengesizligi anlayamadim.


Cizgara Et Mangal Evinde fiyatlar piyasa ile ayni. Etin cinsine gore degisiklik gosteren fiyat listesi 30-60 TLarasinda diyebiliriz. Mekanda et-tavuk-balik alternatifleri mevcut.

Mekan Değerlendirmesi 

Fiyatlar : Iyi
Lezzet : Iyi
Hizmet : Normal
Temizlik : Normal

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?