Eskişehir Denildiği Zaman Akla Gelen 4 Güzel Detay

Genç nüfusu ve saygılı insanların içerisinde barındığı Eskişehir, son yıllarda kültür sanat aktivitelerinin ve turizmin başkenti olmuş durumda. Şimdi sizlerle bu güzel şehrimizin 4 farklı güzel detayını paylaşıyoruz.

Trafik Sorunu Olmaması
Eskişehir’i Eskişehir yapan en büyük güzellikler arasında trafik problemlerinin olmaması yer alır. Mekanlar arasında büyük mesafeler olmadığı için insanlar genelde bisiklet kullanımını veya tramvay kullanımını tercih ederler.

Genç Nüfusu

Eskişehir’in sürekli kalbinin atıyor halde olmasının sebebi üniversite öğrencilerinin yoğunlukta olduğu bir nüfusa sahip olmasından kaynaklanır. Şehirdeki bütün hizmetler gençler hedef alınarak verilmektedir.

Odunpazarı

Şehrin gürültüsünden ve stresinden uzaklaşıp bir yerlere kaçmak isterseniz, Eskişehir Odunpazarı tam sizler için ideal bir mekandır. Tarihi eski evlerin rengarenk boyanarak süslendiği ve yaşlı nüfusun ağırlıkta olduğu bir mekandır.

Masallar Diyarı

Bilim Kültür ve Sanat Parkı içinde yer alan sevimli şato büyük küçük her yaştan insanı masallar dünyasına götürerek keyifli dakikalar yaşatan Eskişehir’in en eğlenceli yerlerinden birisidir.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?