Beni Bulun Kitap Yorumu

1 Ev 3 Kadın, 11 Yıllık Esaret…

Kayboluşun varoluşla ayrılan çizgisi… İnsanın her yaşamında tadabileceği bir acı ve aşılması zor bir engel… Yaşamın bu denli zorlu yokuşlarında yorulan bir kalp ve daha fazlası…

"2002 yılında kaybolduğumda pek çok kişi bu durumu fark etmemişti. O zamanlar 21 yaşındaydım." Yaşamı boyunca kilit altında tutulan ve çeşit çeşit işkence ve zulümlere maruz kalan bir anne… Bu belki de sadece bilinen kısmı çünkü daha bilinmeyen o kadar çok yaşanmış ki… Sadece ortaya çıkmayı bekleyen bir suç gibi… Kitabın konusu o kadar dramatik ve duygusal ki etkilenmemek elde değil. Zaman zaman okuru alıp kendi yaşam çemberinin dışına çıkarıyor ve aşılması zor bir durumun içine bırakıveriyor. Michelle Knight isimli yazarın yaşamından izler taşıyan "Beni Bulun" isimli bu eser okurlarının aklını ve kalbini alt üst ediyor. Zaman zaman ruhunuzu da okşayan bu eser samimi ve bir o kadar da sıcak bir manzarayla sizleri karşılıyor.


Masum ve Suskunların Sesi… "Beni Bulun"

Michelle Knight 2002 yılında Ariel Castro isimli bir okul servis şoförü tarafından kaçırıldı. On yılı aşkın bir sürede işkence, taciz ve hatta tecavüze bile maruz kaldı. 2003 yılında ise bu acı ve bir o kadar da çaresiz olaya Amanda Berry 2004 yılında ise Gna De Jesus adındaki diğer kadınlar katıldı.
6 Mayıs 2013 günü bu üç kadın bir fırsatını yakalayıp bu esaretten kurtuldular ve bu durum tüm dünyada kısa bir süre sonra büyük bir yankı uyandırdı. "Beni Bulun" isimli bu eser okurlarına heyecanlı ve mutlu anlar yaşatıyor.

Yazar: Michelle Knight
Kitap: Beni Bulun
ISBN: 6053454515
Sayfa Sayısı: 288
Yayın Yılı: 2014

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi