Hayat Kurtaran 5 Makyaj İpucu

Makyaj yapmak aslında basit gibi gözüken fakat oldukça zahmet isteyen zor bir iştir. Yüz yapınıza uygun makyajı seçebilmeniz ve doğru ürünler kullanarak uygulayabilmeniz için sizlere hayat kurtaran 5 farklı makyaj ipucunu sunuyoruz.



1. Göz Kapakları
Göz kapaklarınızı daha kalkık bir hale getirmek istiyorsanız ve feminen duruşunuzu yarattığınız giyim tarzınız ile dışarıya en iyi şekilde yansıtmak istiyorsanız, kaşınızın alt bölgelerine aydınlatıcı sürmeyi deneyebilirsiniz.

2. Eyeliner
Eyeliner ürünlerini doğru şekilde sürebilmek her kadının ortak hayalleri arasındadır. Eyeliner sürerken mutlaka bir taraf diğer tarafa göre biraz daha farklı olur. Bu farklılığı engelleyebilmek için eyeliner uygularken her zaman, başlangıç olarak ana hatları hafif bir şekilde çizin. Hizayı ayarladıktan sonra ise alt kirpik diplerinin dış kısımlarından eyeliner sürmeye başlayabilirsiniz.

3. Kırılan Rujlar
En sevdiğiniz rujlardan birisi kırıldıysa hemen üzülmenize gerek yok. Kırılan rujunuzu bir çakmak kullanarak ısıtmaya başlayın. Isıttığınız ruju tekrar yapışması ve soğuması için buzdolabına koyun. Böylelikle rujunuz kırılmadan önceki haline yakın bir hale gelecektir.

4. Cilt Gençleştirme
Cildinizi daha genç bir görünüme kavuşturmak istiyorsanız kilit kapatıcılar kullanabilirsiniz. Likit olmayan ürünler ince çizgilere dağılarak, çizgilerin daha belirgin olmasına yol açabilir. Bu yüzden likit olan ürünleri kullanmalısınız.

5. Disiplinli Olun
Tüm bu yöntemleri uygularken cilt bakımının bir günlük bir iş olmadığını ve aksatmadan düzenli olarak yapılması gerektiğini unutmayın. Aksi takdirde yapmış olduğunuz işlemlerden etkili sonuçlar elde edemezsiniz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?