Metro Yolculuklarını İşkence Haline Getiren 5 Tip

Toplu taşıma araçlarında vakit geçirmek hepimizin zorunlu olarak yaptığı bir aktivitedir. Özellikle büyük şehirlerde ise bazı durumlarda metroda yolculuk yapabilmek işkence haline gelebiliyor.



1. İnenleri Beklemeyenler
Bu tür insanlar en fazla rahatsızlık veren tiplerdir. Kendileri metrodan inerken onları beklemeyenlerden şikayetçi olurlar ancak aynı şeyi karşılarındaki insana yaparlar. Metro kapısı açıldığı an içeri girmeye çalışmaları gerçekten rahatsız edici bir davranıştır.

2. Sırada Önünüze Geçmeye Çalışanlar
Yerinizi alıp metronun gelmesini sakin sakin beklerken, metro geldiği an üzerinize doğru çıkarak önünüze geçmeye çalışan bu tipler özellikle günün erken saatlerinde işe gitmeye çalışırken büyük bir sıkıntı olabiliyorlar.

3. Yürüyen Merdivenlerde Sağda Durmayanlar
Yürüyen merdivenleri kullanmanın görünmeyen kurallarından birisi sağ tarafta beklemek ve sol tarafta yürümektir. Fakat bu gözükmeyen kuralları henüz öğrenmemiş olan kişiler o kalabalığın içerisinde sol tarafta durarak bütün insan trafiğinin durmasına yol açarlar.

4. Yüksek Sesle Müzik Dinleyenler
Kulaklık taktığı halde dinlediği müziği herkese duyurmaya çalışan bu insanlar en fazla rahatsızlık veren insanlardır. Müziğinizi dinlemek için taktığınız kulaklığın ses ayarlarını kontrol etmeniz gerekiyor.

5. Gazete ve Telefonu Dikizleyenler
Sevgiliniz ya da yakın bir dostunuz ile telefonunuzda önemli bir konuşma yaparken yanınızda oturan kişinin telefonunuza gözünü dikmesi durumudur. Bu kişiler aynı şekilde okuduğunuz gazete ve kitaplara da gözlerini dikerler.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?