Uzak Durulması Gereken 6 Erkek Tipi

Herkesin hayatında karşılaştığı ve hayatınıza girdikten sonra size hayatı zorlaştıran 6 erkek tipini sizler için sıralıyoruz.


1. Yalancılar
Sıkıştıkları zaman pişkin bir şekilde yalan söyleyebilen erkekler, sadece içinde bulundukları zor anlardan kurtulmak için bu tür bir yöntem izlerler ve iyi niyetinizi suistimal ederler.

2. Aldatanlar
Tatmin olmayı bir türlü becerememiş ve her koşulda aldatmayı kendisine görev edinmiş olan bu tür erkeklerden uzak durmalısınız. Aldatmak bu tür erkekler için tatmin olma ve iyi bir kaçış yoludur.

3. Kaba Tipler
Kişiliğinize ve görüşlerinize kesinlikle hiçbir şekilde saygı göstermeyen bu tipler iyi niyetinizin tamamını tüketmeleri ile ünlüdürler. Bu tür erkeklerin ortak özellikleri ise sorumluluk almaktan kaçınmaları ve özensiz tavırlarıdır. Hak ettiğiniz ilgiyi bu tür erkeklerden asla alamazsınız.

4. Çocuk Ruhlular
Sorumluluk almaktan kaçan ve ilişkinin gidişatı konusunda kesinlikle sır vermeyen bu tipler ile bir gün sonrasının dahi planını yapamazsınız. Bencil yapıya sahip olan bu erkeklerden koşarak uzaklaşmanız yararlı olacaktır.

5. Küfürbazlar
Öfke kontrolünü sağlayamayan ve sinirlendiği zaman etrafındaki her şeyi yakıp yıkan bu erkekler ile ciddi bir ilişki yaşamamanız gerekiyor. Her tartışmada üste çıkmaya çalışmaları bazen sizi çileden çıkartabilir.

6. Pasaklılar
Hayatının her alanında dağınıklığı kendisine hayat tarzı olarak benimsemiş olan bu tipler ile aynı evi paylaşmanız oldukça zor olacaktır.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi