Takım Elbise Altına Hangi Ayakkabılar Giyilmeli?

Takım elbiseler erkeklerin daha karizmatik ve çekici görünmeleri için kullandıkları kıyafetler arasında yer alıyor. Fakat takım elbiselerin doğru şekilde seçilmesi kadar ona uygun olan ayakkabıların da dikkatli bir şekilde seçilmesi gerekiyor.



Eğer takım elbise giymeyi seven bir erkekseniz elinizde mutlaka 1 çift siyah ayakkabınız olmalıdır. Özel geceler, davetler ve gündelik kullanım için siyah ayakkabılarınızı takım elbiseleriniz ile birlikte giyebilirsiniz.

Kahverengi ayakkabılar ise kahverengi bir kemer, saat kordonu ve şık bir kravat ile birlikte kullanabileceğiniz ayakkabılardır. Kahverengi takım elbiseler ile birlikte en uyumlu olacak olan ayakkabılar ise her zaman siyah ayakkabılardır.


Kahverengi Ayakkabılar Nasıl Giyilmeli?


Fakat alternatif bir tarz yaratmak istiyorsanız kahverengi takım elbise ile siyah ayakkabılarınızı birlikte kombinleyebilir ve aksesuarlarınız ile bütünlüğü farklı bir şekilde elde edebilirsiniz.
Siyah bir takım elbise giymek istiyorsanız mümkün olduğunca kahverengi ayakkabılar giymemelisiniz. Kahverengi bir ayakkabı tercih ettiğiniz zaman aksesuarlarınız arasında da kahverengine yer verebilirsiniz.


Aksesuarlarınızda kahverengi ayakkabınızın aynı tonlarını kullanırsanız oldukça şık bir stil yaratabilirsiniz. Kravat seçimlerinde ise kahverengi ayakkabılar ile uyumlu olan tonlarda renkler seçebilirsiniz. Alternatif bir stil için ise zıt renklerin mükemmel uyumlarından yararlanabilirsiniz. Örneğin siyah ve beyazın zıt uyumu gibi bir uyuma sahip olan iki rengi kravat ve ayakkabılarınızda farklı şekillerde kullanırsanız kendinize özel bir stil elde etmiş olursunuz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi