Ciddi İlişkilerden Kaçan Erkeklerin 6 Ortak Özelliği

Üzerine sayısız film yapılan ve şarkı yazılan bu tür erkekler hepinizin hayatına en az bir kez girmiştir. İlk bakışta ruh ikiziniz gibi gözüken bu tür erkekler zaman içerisinde ilişki insanı olmadıklarını bazı hareketler ile size belli ederler.



1. Telefonla Kullanmamaları
Gün içerisinde özlediğiniz zaman aradığınız zaman bu tür erkeklere asla ulaşamazsınız. Mesajlarınıza ise hep geçiştirecek türde kısa cevaplar alırsınız. Bu durumu kendisine açtığınız zaman ise sonuç tartışma olur.


2. Sorumluluk Almazlar
Sadece ikili ilişkiler açısından değil genel olarak hayatlarında sorumluluk almayı sevmezler. İlişki insanı olmayan çoğu erkeğin genellikle düzenli bir işi olmadığı da tespit edilmiştir.


3. Güven Vermezler
Çevrelerine karşı açık olmaktan uzak davranışlar sergilerler. Attıkları her adım karşı tarafta şüphe uyandıracak cinsten adımlardır. Karşılarındaki kişide güven aradıklarını söylerler ancak kendileri kesinlikle güvenilir tipler değildirler.


4. Plan Yapmazlar
Günü ve anı yaşamak dışında pek çoğunun geleceğe yönelik herhangi bir planı yoktur. İlişkinizin gidişatı hakkında konuşmak istediğinizi söylerseniz muhtemelen size boş gözler bakacak ve sıkılmaya başlayacaktır.


5. Dengesiz Davranırlar
Bir gün size dünyanın en iyi insanıymışsınız gibi davranarak değerli hissettirebilirken, ertesi gün sizi sanki hiç tanımıyormuş gibi bir tavır takınabilirler.


6. Bencil Olmaları
Dünya kendi etraflarında dönüyormuş gibi hareket eder ve sizin herhangi bir konu hakkında ne düşündüğünüzü asla umursamazlar.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?