Dünyanın En Güzel Kadınlarının Olduğu 6 Ülke


Dünyanın bazı bölgelerinde bir erkek olarak bulunmanız size ufak bir cennetteymişsiniz havası hissettirebilir. Nereye bakarsanız bakın güzel bir kadın ile karşılaşma ihtimalinizin yüksek olduğu 6 ülkeyi sizlerle paylaşıyoruz.



1. Filipinler
Filipinli kadınlar güzellikleriyle birlikte sempatik olmaları, şefkatli olmaları ve aile değerlerine verdikleri önem ile tanınıyorlar.


2. Avustralya
Avustralyalı kadınlar dış görünüş olarak diğer ülkedeki kadınlardan çok daha farklı bir duruşa sahipler. Keskin yüz hatları ile kendilerini belli eden bu kadınlar dünyanın dört bir yanından gelen göçmenlerin oluşturduğu ortak bir güzellik olarak nitelendiriliyorlar.


3. Amerika Birleşik Devletleri
Amerikalı kadınlar kendilerine oldukça fazla bakmaları ile ünlüler. Sağlık açısından oldukça dikkatli yaşayan bu kadınlara Miami ve New York sokaklarında rastlayabilirsiniz.


4. Kanada
Farklı kültürlerden bir araya gelmiş olan insanların yer aldığı bir ülke olmasına rağmen Kanadalı genleri taşıyan bu insanlar kendilerine özgü bir güzelliği dışarıya yansıtmayı başarabiliyorlar. İngiliz ve Fransız genleri de taşıyan Kanadalı kadınların güzelliği karşısında ayaklarınız yerden kesilebilir.


5. Hollanda
Açık tenli, renkli gözlü ve uzun boyları ile dünyanın en güzel kadınlarına Hollanda’da rastlayabilirsiniz.


6. İtalya
İtalyan kadınlarının büyük bir çoğunluğu Türk kadınlarına oldukça fazla benzerler. Kahverengi göz renkleri ve esmer tenleriyle dikkat çeken bu kadınlar dünyanın en güzel kadınları sıralamasında yer almayı başarıyorlar.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi