Ekose Etek Nasıl Giyilir?


Ekose etek modelleri kareli şekilleri ile genellikle okul yıllarını anımsatırlar. Sevimli ve samimi bir tarza sahip olan bu etekleri doğru parçalar ile kombinlerseniz olduğunuzdan daha zayıf gözükebilmeniz de mümkündür.


Ekose eteklerinizi en uygun tonlarda olan düz renkli ve sade üstler ile birlikte giyebilirsiniz. Salaş ve dar kazaklar, düz ve sade gömlekler, t-shirtler ve deri ceketler ile birlikte de ekose eteklerinizi başarılı bir şekilde kombinleyebilirsiniz.

Vücut uygunuza hitap eden etekleri tercih etmeniz önemlidir. Eğer kısa boylu olduğunuzu düşünen bir bayansanız mini ekose etekleri tercih edebilirsiniz. Fakat uzun boylu olduğunuzu düşünüyorsanız kalem ya da midi ekose etekleri giymeniz daha sağlıklı olacaktır.


Ekose Etek ile Ne Tür Ayakkabı Giyilir?


Mini ekose etekleri uzun çizmeler ile birlikte giyebilirken, kalem ve midi tarzdaki ekose eteklerinizi klasik stiletto etekler ile birlikte giyebilirsiniz. Eğer alternatif bir stil yaratmak istiyorsanız 90’lı yıllarda moda olan martin botları etekleriniz ile birlikte giyebilirsiniz.

Ekose etekleri kombinlerken diğer parçalarda ekose detaylar bulunmamasına özen göstermelisiniz. İki farklı parçada ekose motiflerini kullanırsanız boğucu ve yorucu bir stil ortaya çıkartmış olursunuz.
Kış aylarında havalar soğuk olduğu için bu tür eteklerinizi renkli çoraplar ile birlikte giyebilirsiniz. Örneğin siyah ve kırmızı şeritli bir ekose eteğin altına kırmızı bir çorap giyerek ışıltılı ve alternatif bir hareketlilik elde edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Turkiyenin En Alcak Yeri Neresi?