Seyahat Etmeniz için İlham Alabileceğiniz 5 Film

Seyahat konulu filmler pek çok kişi tarafından beğenilen ve takip edilen filmler arasında yer alıyor. Zamansız filmler kategorisine giren ve seyahat konusunu işleyen filmleri sizlere ilham vermesi açısından bir araya getirdik.



1. Into the Wild

Başarılı bir öğrenci olan Christopher McCandless’ın mezun olduktan sonra biriktirdiği parayı vakfa bağışlayarak seyahate çıkmasını konu alan bu film Alaska’da doğa ile iç içe bir atmosferi sizlere sunuyor.
 

2. Diarios de Motocicleta

Che Guevara’nın 1950’li yıllarda 23 yaşındayken motosiklet ile seyahate çıkmasını işleyen bu film Guevara’nın yakın arkadaşı Alberto Granado ile bütün Güney Amerika’yı gezmesini sinema severlere aktarıyor.


3. The Way

Yolculuk ve seyahat gibi konuları aile, dostluk ve kaos içindeki günümüz dünyasını işleyerek anlatan ilham verici bir film. Tom isimli karakter evine geri dönmekten vazgeçerek, oğlunun geziyi bitirmesi hayalini gerçekleştirmek için tarihi bir yolculuk yapmaya karar veriyor. Tom bu yolculuğunda ise kısa bir süre sonra yalnız olmadığını fark ediyor.


4. Wild

Ünlü yazar Cheryl Strayed’ın Wild adlı kitabından beyaz perdeye aktarılan bu film, hayatında üst üste felaketler yaşayan karakterin bütün yaralarını sarabilmesi ve acılarını unutabilmesi için çıktığı 1100 mil uzunluğundaki doğa yürüyüşü anlatılıyor.


5. One Week

Vakti tükenmekte olan bir adamın kendisini tuhaf bir yol hikayesi içinde bulmasını anlatan bu filmde pek çok farklı yer keşfedebilir ve kendinize ilham kaynağı edinebilirsiniz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi