Evlilikler Neden Biter?

Evlilikler iki tarafında birbirlerine iyi ve kötü günlerde destek olacakları sözünü verdikleri ciddi bir sözleşmedir. Evli olunduğu zaman taraflar sürekli olarak birbirlerini anlayabilmek ve saygı gösterebilmek için uğraşırlar. Ancak bazı durumlarda ufak tefek pürüzler giderek büyüyebilir ve evlilikler sona erebilir.



Bir evliliğin sona ermesine yol açan en büyük hatalardan birisi her zaman saygısızlıktır. Karşınızdaki kişi ile aranızdaki mesafeyi ve saygı anlayışını evlendikten sonra değiştirmeye başladıysanız ve kaba hareketler yapmaya başladıysanız evliliğiniz yakın bir süre içerisinde bu davranışlarınızdan dolayı sona erebilir.


İlgisizlik ve İletişimsizlik


Sevgisiz ve ilgisiz bırakılan her sevgili bir süre sonra sizden sıkılmaya başlar. Evlendiğiniz için karşınızdaki kişiyi garantiye aldıysanız ve ilginizi göstermemeye başladıysanız evliliğinizde sıkıntılar yaşanmaya başlar. Sevginizin sürekli olarak heyecanlı kalması için birbirinize sürekli ilgi ve alaka göstererek güzel iltifatlarda bulunmalısınız.


İletişiminizin eksik olması aranızdaki ufak tartışmaların bile oldukça fazla büyümesine yol açabilir. Gün içerisinde yaşadığınız olumlu ya da olumsuz durumları eşiniz ile paylaşırsanız aranızdaki iletişiminiz daha güçlü bir hale gelir. İletişimin güçlü olması ise bazı durumlarda karşınızdaki kişi ile konuşmadan bile birbirinizi anlamanıza yol açar.

Eşinizi olduğu gibi kabul etmiyor ve sürekli olarak değiştirmek istiyorsanız evliliğiniz bu durumdan dolayı bitme noktasına gelebilir. Eşiniz ile ilk beraber olduğunuz günlerde onu nasıl kabul ediyorsanız uzun yıllar boyunca onu bu şekilde kabul etmeye devam etmelisiniz.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi