Aldatan Erkek Nasıl Anlaşılır?

İnsanlar bazı durumlarda belirsiz bir boşluk içerisine girdikleri zaman birbirlerini aldatma gibi yanlış bir yönteme başvurabilirler. Aldatma cinsiyet ile alakalı olmamasına rağmen iki cinsiyet arasında birtakım farklı aldatma belirtileri bulunur.



Erkeklerde aldatma gibi bir durum söz konusu olduğu zaman size karşı olan ilgisi ve alakası hızlı bir şekilde düşmeye başlar. Gün içerisinde sürekli arayan ve ne yaptığınız ile yakından ilgilenen erkek arkadaşınız artık daha seyrek aramaya ve konuşmalarda ilgisizleşmeye başlar.

Tartışmalarda problemleri çözmeye yönelik olan davranışlar yerine problemin daha da üstüne gitme ve bazen problemi görmezden gelme gibi davranışlar sergilerler. Tartışmalarınızın arasına artık sık ayrılık konusu girmeye başlar ve erkek tarafı sürekli olarak bir müddet süre istemeye başlar.



Sıcaklığını Hissedemiyorsanız


Aldatma durumu yaşanıyor ise erkeğin size olan teması azalmaya başlar. Artık eskisi gibi elinizi tutmuyor, sarılmıyor ve yakınlığını hissedemiyorsanız erkeğinizden ufak ufak şüphelenmeye başlayabilirsiniz. Fakat bunu partnerinize doğrudan sormanız ve rahatsız olduğunuzu belirtmeniz yanlış bir davranış olacaktır. Böyle durumlarda ipuçlarını birleştirerek emin adımlar ile ilerlemelisiniz.


Sizinle vakit geçirirken telefonunu sizden saklıyorsa ve sürekli olarak telefonuna mesajlar ile aramalar geliyor ise şüphelenebilirsiniz. Eskiden hiç çalmayan ve ilgilenilmeyen telefon bir anda susmamaya başladıysa ve yanınızdayken telefonunu sizden uzaklaştırmaya çalışıyor ise sizden gizlediği birtakım aramalar ve mesajlar telefonuna geliyor olabilir.

Yorumlar

Bu Haftanin En Iyileri

Numara Taşıma Sonucunda Duyulan Bip Sesi Nasıl Kapatılır?

Minimal, Modern ve Fonksiyonel Abajur Lamba Tasarimi

Dunyanin En Büyük Ülkesi